Freecom Mobile Drive Sq TV – hard disc extern dedicat inregistrarii programelor TV

Freecom a lansat Mobile Drive Sq TV – un hard disc extern dedicat inregistrarii programelor TV. Unitatea compacta, 2.5" SATA Mobile Drive Sq TV, dispune de un suport special pentru montarea in spatele televizorului si conectarea la portul USB.

Cresterea semnificativa a pietei (19%) de Smart TV-uri semnaleaza vesti bune pentru inregistrarea USB. Multe dintre televizoarele mainstream sunt echipate cu unul sau mai multe porturi USB, iar consumatorii s-au obisnuit cu redarea filmelor si fotografiilor de pe stick-ul USB sau de pe hard disc-ul conectat la TV. Introducerea inregistrarii USB, pe noile Smart TV-uri, permite unitatii Mobile Drive Sq TV sa inregistreze si sa stocheze programele TV, si extinde capacitatea de inregistrare in timpul procesului.

Unitatea de hard disc Mobile Drive Sq, disponibila in variante de 500GB si 1TB, se conecteaza direct la portul USB de la TV sau DVR, ceea ce inseamna ca nu necesita un adaptor aditional.

"Unitatea de hard disc Mobile Drive Sq TV este o solutie eficienta si sigura ce elibereaza spatiul din jurul televizorului, rezervat unui DVR si ofera o solutie la capacitatea limitata a aparatelor DVR sau recorderelor DVD,'' explica Cas de Heus, Marketing Communications Manager EUMEA de la Freecom. "Design-ul de inalta calitate ilustreaza abordarea inovatoare a dezvoltarii produselor pentru care Freecom a devenit cunoscut."

Hard discul poate fi utilizat pentru stocare sau backup de date, pe computer. Cu o conexiune USB 3.0, datele pot fi transferate la viteze de aproximativ 130 megabytes pe secunda. Hard discul de inalta calitate este echipat cu software Nero backup pentru Microsoft Windows si cu o functie de economisire a energiei, ce asigura trecerea hard disk-ului in modul standby atunci cand nu este utilizat.

Unitatea de hard disc Mobile Drive Sq TV, dezvoltata in colaborare cu designer-ul industrial Arman Emami, a castigat mai multe premii internationale pentru design-ul sau elegant, in 2012, printre care iF Design Award, Universal Design Award si The Red Dot Design Award. In afara de design-ul elegant si forma patrata, carcasa hard disk-ului este realizata din otel inoxidabil sablat, pentru a fi mai putin expus la zgarieturi si amprente.

Unitatea de hard disc Mobile Drive Sq TV este disponibila in variante de 500GB si 1TB. Freecom ofera o garantie de doi ani si suport nelimitat, pentru acest produs.

 

Freecom-Mobile-Drive-Sq-TV

Cele mai citite