Noul monitor Philips 237E4QHAD se conecteaza la telefonul tau mobil

Philips lanseaza monitorul IPS cu Smart MHL, modelul 237E4QHAD. Monitorul dispune de un ecran de 23 inch pe care, datorita tehnologiei Mobile High Definition, utilizatorii pot viziona imagini, juca jocuri sau urmari filme HD direct de pe smartphone-urile Android, in timp ce acestea se incarca.

Dispunand de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si conectivitate HDMI, noul monitor Philips 237E4QHAD creaza imagini clare prin integrarea unor functii inteligente: ecranul IPS ofera unghiuri de vizualizare mai mari si culori extrem de vii, valoarea contrast ratio-ului este de 1000:1, Smart contrast ratio de 20.000.00:1 iar detaliile sunt de o acuratete perfecta in secvente intunecate.

Tehnologia vedeta cu care se mandreste noul monitor Philips este Mobile High Definition Link, o interfata mobila audio-video ce conecteaza telefoane mobile si alte dispozitive portabile la ecrane high-definition. Un cablu optional MHL permite conectarea dispozitivului mobil compatibil MHL catre ecranul Philips si astfel poti viziona filmele HD la calitate foarte buna cu sunet complet digital. Te poti bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicatii pe ecranul mare al monitorului in timp ce incarci dispozitivul mobil pentru a nu ramane fara baterie.

Philips-237E4QHAD-MHL

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul monitorului. In functie de modul selectat. SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, performantele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate in timp real si accesate prin apasarea unui singur buton.

Noul monitor dispune de High Definition Multimedia Interface (HDMi) Ready ce ofera continut video digital de calitate si sunet ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferata: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Exista de asemenea un port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau casti.
Monitorul dispune de sunet stereo emis prin doua boxe integrate care ofera un sunet foarte bun si te ajuta sa scapi de surplusul de fire, salvand astfel spatiu considerabil pe birou.

Monitorul Philips 237E4QHAD cu tehnologia MHL va fi disponibil in Romania din luna octombrie la un pret recomandat de 999 Lei.

Cele mai citite