Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

S Health, o aplicatie de asistenta medicala pentru Samsung Galaxy

Cel mai bine vandut smartphone Samsung, GALAXY S III, isi ajuta acum utilizatorii sa isi mentina sanatatea prin intermediul S Health, o aplicatie de asistenta medicala care colecteaza, depisteaza si analizeaza informatiile transmise de senzorii de ingrijire medicala, precum mecanismele de masurare a glucozei din sange, mecanismele de monitorizare a presiunii sanguine si sisteme de masurare a compozitiei corporale. S Health functioneaza atat pe GALAXY S III, cat si pe cea mai recenta tableta Samsung, GALAXY Note 10.1. Ambele dispozitive pot asimila informatii prin Bluetooth sau USB. In cele din urma, aplicatia genereaza grafice si tabele ce ajuta utilizatorii sa afle imediat daca au un stil de viata sanatos.

Samsung, lider global in media digitale si tehnologii convergente, ajuta, de asemenea, profesionistii din domeniul medical sa comunice mai eficient. Samsung e-Meeting este un sistem integrat si sigur ce nu necesita un server si permite comunicarea digitala si transmiterea de documente in timp real. Solutia permite transmiterea mult mai eficienta a informatiilor importante catre pacienti si este mult mai sigura pentru ca informatiile sunt vizualizate prin intermediul ecranului de prezentare. Samsung e-Meeting a fost gandit pentru domeniul medical, care se confrunta cu provocarea de a imbunatati comunicarea dintre profesionisti, asigurand, in acelasi timp, confidentialitatea informatiilor pacientilor.

Samsung va prezenta cele doua aplicatii pe dispozitivele sale mobile de top – GALAXY S III si GALAXY Note 10.1 – pentru prima data in Europa la DigiPharm & Pharma Marketing Show EU 2012. Samsung va anunta in cadrul aceluiasi eveniment si semnarea unui Memorandum de Intelegere cu organizatia Health Network Communications.

„Solutiile mobile oferite de Samsung pentru domeniile medicinei si asistentei medicale includ tehnologii inovatoare ce se bucura de cel mai inalt grad de mobilitate; acestea imbunatatesc eficienta serviciilor medicale si reduc costurile," a declarat BumCoo Cho, Vicepresedinte Senior al Mobile Communications Division din cadrul Samsung Electronics. „Solutiile Samsung de asistenta medicala sporesc calitatea serviciilor prin intermediul unei administrari sistematice a informatiilor si, pentru ca se adreseaza in mod special pacientilor, acestia vor avea posibilitatea de a-si monitoriza starea de sanatate, pastrand, in acelasi timp, legatura cu personalul medical pentru a primi servicii din ce in ce mai bune."

Dispozitivele inteligente schimba modul in care oamenii isi monitorizeaza si isi imbunatatesc starea de sanatate, iar Samsung isi propune sa joace un rol major in crearea unui ecosistem dedicat dezvoltarii ariei de solutii mobile in industria de sanatate.

 

Samsung-GALAXY-S-III

 

Cele mai citite

Error: No articles to display