Epson lanseaza peste 40 de produse

Epson lanseaza peste 40 de produse, adresate tuturor categoriilor de utilizatori: de la consumatori individuali, intreprinderi mici si mijlocii, firme cu nevoi de printare avansate, pana la specialisti din domeniul semnalisticii si companii care activeaza in domeniul HORECA.

Cinefilii pasionati vor fi incantati de Epson EH-TW9100W, proiectorul ideal pentru a transpune experienta din sala de cinematograf, in confortul propriei sufragerii. Acest nou model, echipat cu cea mai avansata tehnologie wireless, ofera imagini Full HD (1080p) 2D si 3D, deosebit de clare. Utilizatorii pot conecta in mod direct laptop-urile si Blu-Ray player-erele prin Wi-Fi sau, in mod alternativ, dispozitivele care nu suporta aceasta tehnologie pot fi conectate la transmitatorul HD al proiectorului.

Totodata, Epson intra pe piata romaneasca cu noile proiectoare din gama Z, cu o luminozitate de 10.000 ANSI lumeni, ideale pentru salile de conferinta, pentru muzee, pentru amfiteatrele din universitati, pentru spatiile comerciale sau pentru segmentul institutional.

 

Epson lanseaza si o gama completa de imprimante adresate nevoilor diferitelor categorii de utilizatori. Noile modele ies in evidenta prin dimensiuni reduse, consumul energetic scazut si prin implementarea tehnologiilor de ultima ora, care asigura functionarea lunga si manipularea usoara a imprimantelor.

Noile imprimante Epson L110, L210, L300, L355 si L550

Seria de imprimante L se adreseaza utilizatorilor individuali (de exemplu studentii) si firmelor mici care printeaza in volume mari si pun accent, pe langa calitate, si pe costurile de tiparire. Noile modele sunt cu 12% mai mici si pot tipari cu cerneala initiala pana la 12.000 de pagini monocrom si 6.500 de pagini color. Pe langa instalarea simpla, multifunctionalele L355 si L550 ofera functii avansate precum conectivitatea Wi-Fi.

Epson-l800

Pentru cei care au nevoie doar de imprimare monocroma, Epson lanseaza gama de imprimante CISS M in 2013. Acestea vor avea recipiente de cerneala de 140 ml si costuri de listare extrem de scazute: doi euro pentru 1.000 de pagini.

Epson Expression Home, Photo si Premium

Noua gama de imprimante compacte cu jet de cerneala Expression este echipata cu o serie de caracteristici care asigura o mai mare diversitate a imprimarilor la domiciliu. Expression Home raspunde celor mai frecvente nevoi ale utilizatorilor oferind conectivitate Wi-Fi, copiator si scanner. Expression Photo se adreseaza pasionatilor de fotografie care vor sa realizeze printuri durabile si de calitate. Gama Expression Premium Series este ideala pentru familiile care isi doresc tot ce este esential in materie de imprimare a fotografiilor si a documentelor la domiciliu. Noua gama de imprimante functioneaza cu noile cerneluri Claria, care ofera cea mai buna calitate a printurilor la cele mai avantajoase costuri.

Epson-Expression-Premium-XP-800

 

Epson WorkForce si WorkForce Pro

Aceasta gama de imprimante se adreseaza utilizatorilor business, oferind printuri rezistente la umezeala si cu uscare rapida, datorita cernelurilor DURABrite Ultra Ink. Noile modele se disting prin dimensiunile mai compacte si prin introducerea unor tehnologii precum suita Epson Connect, Google Cloud Print si Apple AirPrint. In plus, datorita rezervoarelor de cerneala individuale, imprimantele Epson WorkForce si WorkForce Pro ofera flexibilitate si fiabilitate in utilizare.

Imprimante pentru format mare

SureColor SC-S36010, SC-S56010 si SC-S76010 se adreseaza profesionistilor din domeniul tiparului, alaturi de noile SureColor SC-T3000 si SC-T5000 concepute pentru utilizarea CAD, GIS si POS. Creata pentru a oferi printuri de cea mai buna calitate fara a dauna mediului inconjurator, Epson SC-S30610 propune cel mai mic cost de exploatare si permite extinderea gamei de servicii oferite de firmele de productie publicitara, de cele specializate in producerea de semnalistica, de copy shop-uri si de centrele dedicate reproducerilor de arta.

Cele mai citite