Intel si partenerii sai OEM au anuntat cele mai noi tablet PC-uri

Intel Corporation si partenerii sai OEM au anuntat cele mai noi tablet PC-uri si dispozitive tip convertible, bazate pe procesoare Intel Core vPro, Intel Core si Intel Atom, inclusiv pe noul procesor Atom Z2760 (cu nume de cod "Clover Trail").

Noile dispozitive, bazate pe procesoare Intel Atom, le ofera utilizatorilor si companiilor o serie larga de dispozitive inovatoare, subtiri si elegante, mai performante si cu autonomii mai mari. In plus, ei vor putea folosi Windows 8 in timp ce vor rula programele preferate.

Intel-Atom-Z2760

"Acesta este doar inceputul companiei Intel pe piata tablet PC-urilor, iar scopul nostru este de a oferi produse care se pliaza pe nevoile utilizatorilor, dar si pe cele ale companiilor, fara a compromite experienta de utilizare si durata de viata a bateriei. Cand utilizatorii sau marile companii cumpara un dispozitiv cu Intel Inside, primesc cele mai bune capabilitati ale Windows 8 si au parte de o experienta de computing fara precedent", a declarat Erik Reid, General Manager pentru Application Processor Platforms in cadrul Mobile and Communications Group al Intel.

Intel Atom Z2760: Computing puternic on-the-go

Procesorul Intel Atom Z2760 ofera cele mai subtiri si usoare tablet PC-uri bazate pe arhitectura Intel – grosime de 8,5mm si greutate de doar 0,68kg – ceea ce le permite utilizatorilor sa isi ia dispozitivele oriunde.

Acer-ICONIA-W510

Avand in vedere ca din ce in ce mai multi utilizatori isi poarta dispozitivele mobile cu ei, caracteristici precum autonomie ridicata si dimensiuni reduse au devenit din ce in ce mai importante, iar tablet PC-urile bazate pe Intel Atom Z2760 ofera o experienta care nu compromite in niciun fel aceste caracteristici. SoC-ul dual core, cu patru thread-uri, ofera o autonomie a bateriei exceptionala cu o perioada de stand-by de 3 saptamani si peste 10 ore de vizionare HD.

ASUS-Vivo-Tab-TF810

Tablet PC-urile si dispozitivele tip convertible cu procesoare Intel Atom si Windows 8 ofera o experienta intuitiva cu ajutorul tastaturii, touchpad-ului sau a mausului, oferind in acelasi timp tehnologii precum Intel Burst si Intel Hyper-threading. Utilizand capabilitatile multitasking ale arhitecturii Intel, utilizatorii vor experimenta o viteza mare de raspuns, ceea ce le permite sa isi incarce rapid aplicatiile favorite.

Securitate crescuta si suport software pentru companii

Tehnologiile Intel au permis crearea de dispozitive mobile dedicate segmentului enterprise, inclusiv cele ce folosesc procesoare Intel Atom, Intel Core si Intel Core vPro. Arhitectura Intel ofera corporatiilor flexibilitatea si compatibilitatea cu care s-au obisnuit, costuri totale de exploatare reduse si productivitate ridicata.

DELL-Latitude-10

Tablet PC-urile Intel cu Windows 8 sunt compatibile cu milioane de aplicatii, dispozitive si componente folosite de corporatii si includ capabilitati de securitate si management cerute de managerii IT. Aditional, aceste dispozitive se integreaza cu usurinta in infrastructurile corporate existente, oferind posibilitatea de a accesa un domeniu, de a rula noi aplicatii Windows Store si de Windows desktop, in paralel.

HP-ENVY-x2

Tablet PC-urile bazate pe procesorul Intel Atom Z2760 ofera utilizatorilor mobilitatea de care business-urile au nevoie si stabilesc un nou standard in materie de securitate si management cu Windows 8. Noul procesor Intel Atom Z2760 a fost creat pentru a fi integrat cu usurinta intr-un mediu de business computing. Procesorul detine capabilitatea de Secure Boot si PTT, Intel Platform Trust Technology.

Lenovo-ThinkPad-2

Tablet PC-urile cu procesoare Intel Core ce ruleaza Windows 8 vor oferi o performanta inteligenta. Aditional, tablet PC-urile cu procesoare Intel Core vPro vor dispune de capabilitati de securitate, de management si de virtualizare de ultima generatie.

Dispozitivele ce folosesc procesoare Intel Core vPRo pot fi accesate remote si beneficiaza de tehnologii precum Intel Anti-Theft, Intel Secure Key, Intel OS Guard, Intel Identity Protection si Intel Trusted Execution.

ZTE-V98

Compania Intel este implicata activ in multe ecosisteme software, pentru a putea sa ofere cea mai buna experienta in lucrul cu dispozitive care au integrate procesoare Intel. In programul Intel Software Partner sunt inregistrate in acest moment peste 7 000 de companii, care lucreaza impreuna pentru a concentra resurse si instrumente pentru optimizare software. In plus, prin intermediul Intel Software Network, dezvoltatorii se pot conecta mai repede la comunitati software, instrumente, training-uri si evenimente.

Cele mai citite