Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Oracle Retail Mobile Point-of-Service, extensia mobila a Oracle Retail Point-of-Service

Pentru a facilita retailerilor perfectionarea serviciilor oferite clientilor, precum si cresterea eficientei, Oracle a lansat recent Oracle Retail Mobile Point-of-Service, extensia mobila a Oracle Retail Point-of-Service (POS), solutie care permite personalului din magazine sa ajute clientii si sa realizeze tranzactii in deplina siguranta, din orice punct al magazinului, folosind dispozitive mobile.

POS-ul mobil devine tot mai popular, atat printre consumatori, cat si printre retaileri, deoarece grabeste si simplifica procesul de checkout, elimina cozile, reduce costurile asociate cresterii numarului de case de marcat, si ajuta astfel ca personalul sa stea mai mult in magazin, discutand cu clientii, decat in spatele unei case de marcat.
Pentru retailerii care utilizeaza deja Oracle Retail Stores Solutions, Oracle Retail Mobile POS creste utilitatea acestor aplicatii, permitand personalului sa verificestocul in magazin, sa obtina informatii despre produse, sa activeze cardurile-cadou, sa tipareasca sau sa transmita prin posta electronica bonurile de casa si chiar sa suspende anumite tranzactii, pentru a fi incheiate la casa de marcat.

Faptul ca Oracle Retail Mobile POS este integrat cu Oracle Retail Stores Solutions, asigura simplificarea procesului de upgradare si consecventa logicii de afaceri si a tranzactiilor, pentru intreaga gama de aplicatii.

Oracle Retail Mobile POS dispune de o arhitectura scalabila si flexibila, care permite orice combinatie de puncte de checkout fixe si mobile si sprijina utilizarea unor sisteme mobile de operare si a unor echipamente diverse, precum Apple ipod Touch si Verifone PAYware Mobile Enterprise, astfel incat optiunile retailerilor nu sunt limitate la anumiti furnizori. VeriFone este membru de nivel Gold in Oracle PartnerNetwork (OPN).

 

Oracle logo

 

Cele mai citite

Error: No articles to display