Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

TaleWorlds a anuntat Mount and Blade II

  • Published in Stiri RPG

Taleworlds Entertainment, creatorii faimosului simulator de batalie medievala Mount and Blade au anuntat ca vor continua seria cu Mount and Blade II: Bannerlord.

Primul Mount and Blade a castigat o multime de fani, asa ca ne-am fi asteptat la un anunt un pic mai mare, cu ceva mai multe detalii. Aparent, Paradox Interactive au considerat ca jocul nu este destul de important odata ce au pregatit doar un teaser de cateva secunde, in care nu vedem nimic important despre joc.

Totusi, Taleworlds promite ca titlul va oferi jucatorilor o aventura personala intr-o lume fictiva care va duce luptele medievale la un alt nivel. Pentru moment nu stim ce vrea sa insemne acest lucru, desi developerul a tinut sa mentioneze ca majoritatea noilor aditii sunt cele mai importante cereri ale comunitatii. Fanii, probabil deja au inceput sa speculeze la ce se pot astepta.

Evident, la fel ca oricare Mount and Blade, o sa poti implanta toporul in fata inamicilor. Pana la urma, asta inseamna razboiul medieval.

 

Mount and Blade 2

Cele mai citite

Error: No articles to display