HTC One X+, o versiune actualizata a modelului HTC One X

HTC a lansat astazi HTC One X+, o versiune actualizata a modelului HTC One X, care ruleaza experienta HTC Sense 4+ si Android 4.1 Jelly Bean. HTC One X+ imbina designul emblematic, camera foto performanta si experienta audio autentica, a seriei HTC One, cu performanta imbunatatita, autonomie mai mare si capacitate de stocare mai generoasa.

Cu o configuratie care include un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 (AP37) de 1,7 GHz si un spatiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC One X+ ofera cu 67% mai multa viteza decat in cazul HTC One X LTE, atu care il recomanda drept cel mai bine cotat telefon Android de pe piata. Conceput sa fie extrem de rapid, HTC One X+ permite navigare fluida, gaming captivant si randare grafica superioara, dar si viteza mare de download, pentru o utilizare facila indiferent de locatie.
Pe langa puterea de calcul sporita, HTC One X+ ofera performanta imbunatatita datorita acumulatorului de 2100 mAh, care asigura cu pana la 50% (6 ore) mai multa autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar si pentru componenta multimedia.

HTC-One-X-plus

Prin imbinarea functiilor camerei foto, de pe modelul anterior, cu o serie de functii inteligente, incluse noii interfete Sense 4+, HTC One X+ se remarca pentru experienta completa. Nou-lansatul mod Autoportret, asociat camerei foto frontale, ajuta utilizatorul sa surprinda fotografii de inalta calitate, prin detectarea intuitiva a figurii umane din diferite unghiuri si aplicarea unor retusuri subtile pielii si ochilor. Modul Turist (Sightseeing) devine cea mai scurta cale pentru activarea capturii de imagine, eliminand nevoia de deblocare a ecranului si lansand instantaneu modul foto. Galeria a fost imbunatatita prin doua noi moduri de afisare a fotografiilor si clipurilor video, acestea fiind grupate in functie de locul si data capturii.

Disponibil in mod exclusiv pe telefoanele HTC, tehnologia Beats Audio ofera sunet autentic, la calitate de studio, livrand o experienta audio care invaluie utilizatorul prin profilul audio optimizat, voce mai clara si note inalte mai detaliate, pentru intreaga experienta multimedia. HTC One X+ favorizeaza auditia chiar si la cote inalte de volum, iar prin Sense 4+, telefonul beneficiaza de o noua functie, Tap and Go, care permite conectarea si deconectarea difuzoarelor Beats printr-o simpla atingere.
Prin noua optiune HTC Get Started, modelul HTC One X+ ofera utilizatorului o solutie simpla de instalare si personalizare, prin intermediul unui simplu browser accesat de pe desktop. Conceputa pentru a usura instalarea initiala a telefonului, aceasta optiune le permite utilizatorilor sa se bucure de noul telefon inca din primele minute. Printr-o singura apasare de buton, telefonul va prelua setarile si aplicatiile selectate online.

HTC One X+ va fi disponibil in Europa si Asia incepand cu luna octombrie, iar in Asia de Sud din noiembrie. SUA vor anunta ulterior disponibilitatea smartphone-ului HTC One X+ In octombrie este programata si actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC Sense 4+ pentru HTC One S si HTC One X.

 

 

Prev
1/2 Next »

Cele mai citite