Iti dau reducere 1% la PC Garage

Fanii au cerut caractere mai sexualizate pentru Dead or Alive 5

  • Published in Stiri Arcade

Dead Or Alive 5

 

Directorul Team Ninja Yohei Shimbori a declarat ca a fost surprins de faptul ca fanii au dorit caractere mai sexualizate in noul lor joc. Intr-un interviu exclusiv Gamasutra, Shimbori a discutat despre sexualitatea personajelor in noul titlu din seria Dead or Alive 5.

Fanii au cerut sani mai mari pentru personajele feminine, iar Team Ninja a livrat ceea ce comunitatea a cerut. Shimbori a explicat ca studioul a primit cereri din vest sa nu hiper-sexualizeze caracterele. Totusi jocul are caractere hiper-sexualizate pentru ca studioul a primit feedback din partea fanilor care au jucat demo-ul Dead or Alive 5 impreuna cu Ninja Gaiden 3.

„De fapt am primit enorm de mult feedback din partea jucatorilor care ziceau ‚Vrem sani mai mari. Fa mai multe personaje astfel.’Asta a fost surprinzator” a declarat Shimbori.

Developerul a continuat sa mentioneze ca hipersexualizarea personajelor femine nu conteaza atat timp cat mecanica jocului este bine stabilita. Bineinteles trebuie sa pun intrebarea: „Cati fani au mai cumparat Dead or Alive pentru lupte si cati l-au cumparat pentru fizica sanilor (inovatie Team Ninja)?”.

„Cu siguranta exista destul de mult spatiu pentru aspecte sexualizate” a concluzionat Shimbori. „Daca ai un joc solid, atunci nu este nimic in neregula cu personaje mai frumoase – este un nivel extra de divertisment de care este nevoie. Daca nu ar fi necesar, atunci oamenii nu ar fi raspuns la demo-ul alpha in modul in care au facut-o, si ne trimiteau feedback.”

 

 

Cele mai citite