Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Seria Left 4 Dead a vandut peste 12 milioane de copii

Aparent seria Left 4 Dead a vandut peste 12 milioane de copii din 2008 pana astazi, conform unui scriitor Valve Chet Faliszek. Acesta a mentionat numarul de titluri vandute in cadrul unui interviu cu VG24/7. Faliszek a mai discutat despre strategiile de promovare ale titlurilor interne, mentionand ca Valve nu se bazeaza pe marketing. Compania observa modul in care titlul se descurca in pre-release, si considera ca rezultatele sunt un indicator potrivit pentru vanzari. Aceasta politica interna a celor de la Valve pare a merge destul de bine, fiindca nu prea am vazut reclame pentru Half Life, Left 4 Dead, Portal sau Team Fortress, desi aceste titluri sunt printre cele mai reputabile de pe piata.

Vorbind despre Chef Faliszek, acesta a mentionat in cadrul unui alt interviu cu Eurogamer faptul ca posibilitatea unui Left 4 Dead 3 este destul de ridicata. „Un al 3-lea? Poate candva mai incolo" acesta a declarat. „as zice Da pentru toate titlurile noastre. Asta nu inseamna o promisiune pentru cand si unde." Acesta a continuat cu „Imi face placere sa lucrez la Left 4 Dead. Este seria mea favorita. Lumea si personajele sunt incredibil de distractive. Ador zombii si horror. Asa ca, da." Daca luam in considerare faptul ca seria Left 4 Dead a vandut mai mult de 12 milioane de copii, atunci este foarte probabil sa vedem un nou Left 4 Dead in curand.

 

left-4-dead

Cele mai citite

Error: No articles to display