Motorola nu poate forta interdictiile asupra Microsoft

Aparent traim in epoca actiunilor in instanta, iar dupa razboiul Apple si Samsung, Motorola a intrat pe scena cu un razboi impotriva Microsoft, cerand (in instanta evident) blocarea vanzarii Xbox-ului pe piata S.U.A. si Germania.

In cursul anului acesta, Microsoft a primit un ordin de interdictie pentru modelele Xbox360 de 4 si 250Gb. Motorola Mobility, cumparata de Google, a dat in judecata Microsoft impotriva sistemului de incodare H.264 detinut de ei si care a fost licentiat catre Microsoft. Acum, interdictia din Tribunalul de Apeluri din San Francisco a declarat ca ban-ul nu poate fi executata.

Dar unde a inceput acest razboi?

Microsoft si Motorola au intrat intr-un razboi legal asupra patentelor pentru Xbox si Smartphone atat in US cat si in Germania. Microsoft au fost primii care au actionat Motorola in instanta fiindca acestia cereau prea multe redevente pentru o tehnologie „standard” care sunt elemente „esentiale ale unui software”. Motorola a raspuns printr-o alta actiune in instanta care cerea interdictia mai multor produse Microsoft, inclusiv Xbox360 si o generatie de platforme mobile.

 

Xbox 360 Slim

 

Cele mai citite

Error: No articles to display