Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Romanian Electronics Show se amana

Expozitia Romanian Electronics Show (R.E.S.), programata in perioada 4-7 octombrie 2012, la Complexul Expozitional Exporom, se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior.

„Intarzierea negocierilor cu factorii de decizie ai unor companii externe si resursele insuficiente implicate in pregatirea firmelor, pentru un eveniment IT&C de anvergura, confirma situatia dificila pe care o traverseaza companiile din acest domeniu. Solicitarile venite din partea acestor companii ne determina sa amanam evenimentul Romanian Electronics Show", a declarat Cristi Nicolau, project manager Romanian Electronics Show.

Expozitia Romanian Electronics Show urmareste sa atraga 300 de producatori, importatori si distribuitori de echipamente de ultima generatie - de la sisteme de sunet high end, playere de inalta rezolutie, smart TV, tablete Ice Cream Sandwich, ultrabooks, camere video digitale pentru era smartphone si pana la echipamente electronice profesionale pentru o casa inteligenta.

„In cadrul intalnirilor pe care le vom avea in luna octombrie cu partenerii si expozantii vom decide impreuna data cea mai potrivita pentru desfasurarea unui astfel de eveniment dedicat atat expozantilor (business-to-business), cat si vizitatorilor (business-to-consumer)", a conchis Cristi Nicolau.

Parteneriatele si colaborarile semnate pana la aceasta data pentru prima editie a expozitiei R.E.S. raman in continuare valabile.
Odata stabilita noua perioada de desfasurare a R.E.S., cei interesati vor fi informati prin canalele de comunicare adecvate. Legatura cu fiecare participant (expozant, partener sau vizitator) va fi mentinuta pe site-ul oficial www.roels.ro.

 

Roels

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display