Logitech Harmony Touch - telecomanda tactila

Logitech a lansat noul model din gama de telecomenzi Harmony, Logitech Harmony Touch. Aceasta telecomanda premium, avansata, iti ofera posibilitatea de personalizare, cu ajutorul unui ecran color tactil, prin care vei beneficia de un control extrem de eficient al sistemului home-entertainment.

Conceput sa gaseasca continutul preferat cat mai rapid, Logitech Harmony Touch iti permite sa adaugi, sa inlaturi si sa re-ordonezi, direct de pe ecranul color tactil de 2,4 inch, pana la 50 de scurtaturi ale canalelor preferate. Dupa o instalare online simpla, poti accesa toate canalele preferate cu o singura atingere, poti face swipe sau scroll, inlaturand astfel chinul de a memora numerele canalelor si de a parcurge ghiduri lungi pe ecran. Poti seta gasirea rapida a preferintelor, de la posturi TV la filme, jocuri si muzica. Tastele telecomenzii sunt illuminate pentru a ajuta la navigarea prin programele preferate, chiar si pe intuneric.

Logitech Harmony Touch este compatibila cu peste 225,000 dispozitive home-entertainment si peste 5,000 de branduri si poate controla pana la 15 dispozitive simultan. Suportul de incarcare mentine telecomanda incarcata si mereu la indemana.

Telecomanda Logitech Harmony Touch va fi disponbila in Europa incepand din octombrie la un pret recomandat de 179,99 Euro.

 

Logitech-Harmony-Touch

 

Cele mai citite