Iti dau reducere 1% la PC Garage

AXIS P12 - camere de supraveghere

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta lansarea seriei de camere AXIS P12. Noile modele au un design unic si sunt potrivite atat pentru supravegherea indoor, cat si outdoor. Dimensiunile reduse permit o instalare rapida si asigura o supraveghere performanta si discreta. Modelele sunt potrivite pentru instalarea in magazine, banci, spatii in care se afla ATM-uri, cladiri, hoteluri si birouri.

"Seria AXIS P12 este formata din camere cu un design unic, ce sunt compuse dintr-o unitate centrala si un senzor. Dimensiunile reduse ale camerelor si design-ul functional permit instalarea in numeroase spatii unde cu greu se poate monta un sistem de supraveghere", a precizat Erik Frännlid, Director Axis pe partea de Product Management.

Seria AXIS P12 este compusa din trei modele: AXIS P1204, AXIS P1214 si AXIS P1214-E. Primele doua sunt dedicate supravegherii indoor, fiind camere pinhole, iar a treia este potrivita atat pentru indoor, cat si pentru outdoor. Cele trei camere sunt modele HDTV 720p care pot oferi mai multe stream-uri H.264 configurabile individual, optimizandu-se astfel latimea de banda si stocarea de clipuri video fara a compromite calitatea imaginii. Modelele suporta de asemenea standardul Motion JPEG. Inregistrarile pot fi salvate pe un card microSD/microSDHC optional sau pe un Network Attached Storage (NAS).

Alimentarea celor trei modele se poate realiza fie printr-o sursa de curent externa, fie direct prin portul Ethernet.

Camerele detin capabilitati de management de eveniment de ultima generatie, asigurate de AXIS Camera Application Platform si de caracteristicile video inteligente integrate, cum ar fi detectarea miscarii, alarma tip tampering (aplicatie inteligenta care are scopul de a alerta operatorii atunci cand una dintre camere nu mai functioneaza) si porturi de intrare/iesire, pentru a conecta diverse dispozitive externe.

 

AXIS-P1204

 

Cele mai citite

Error: No articles to display