Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Prima editie Bucharest Tech Feast

Bucurestiul devine capitala tehnologiei din Europa Centrala si de Est, gazduind unele dintre cele mai importante evenimente de profil, care se desfasoara in prezent in regiune. Pentru prima data, How to Web, Startup Weekend si Girls in Tech isi unesc fortele si se desfasoara succesiv pentru a promova si sustine inovatia, antreprenoriatul si tehnologia. Bucharest Tech Feast va reuni cele trei evenimente si alte initiative mai putin formale ce vor avea loc in Romania cu ocazia Global Entrepreneurship Week.

Bucharest Tech Feast debuteaza cu lansarea capitolului romanesc al Girls in Tech, organizatie a carei misiune este de forma o comunitate a femeilor care profeseaza in domenii tehnice. Aceasta initiativa este unica in Europa de Est, Bucurestiul fiind cel de al patrulea oras din Europa care va gazdui o astfel de comunitate. Evenimentul de lansare al Girls in Tech Romania va aduce in fata publicului femei de succes la nivel international, iar invitata speciala a acestuia va fi Zoe Adamovicz, Fondator Xyologic.
Saptamana continua cu How to Web, cea mai importanta conferinta dedicata antreprenoriatului si tehnologiei din Europa de Sud-Est care se va desfasura pe 7 – 8 noiembrie la Crystal Pallace Ballroom. Ajunsa la cea de a patra editie, conferinta va reuni in acest an peste 800 de participanti si 30 de vorbitori din peste 15 tari. How to Web 2012 se va bucura de prezenta unor personalitati remarcabile in domeniu printre care ii amintim pe Phil Libin (CEO Evernote), Bill Liao (Co-Fondator XING) sau Mark Pascarella (CEO UberVu). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul programului http://howtoweb.co.

Datorita succesului de care s-a bucurat competitia Startup Challenge in 2011, How to Web extinde expunerea acordata companiilor inovative la inceput de drum si lanseaza programul Startup Spotlight care va avea loc in perioada 6 – 9 noiembrie. Acesta va aduce in lumina reflectoarelor 32 de echipe din regiune care vor beneficia de mentorat individual cu specialisti internationali, intalniri cu reprezentanti ai celor mai importante acceleratoare din Europa si premii in valoare totala de 20000 $. Antreprenorii aflati la inceput de drum se pot inscrie in competitie completand formularul online disponibil la http://startupspotlight.co.

Bucharest Tech Feast se incheie cu Start-Up Weekend, eveniment de 54 de ore care se desfasoara intre 9 si 11 noiembrie si aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza echipe in jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii in doar trei zile. La final, participantii au sansa de a-si prezenta ideile in fata unor antreprenori si investitori importanti precum Andrei Pitis (investitor) sau Bogdan Iordache (antreprenor serial si investitor How to Web).
Anul acesta, Start-Up Weekend vine cu o miza majora pentru participanti: echipa castigatoare se aliniaza la Global Start Up Battle si va intra in lupta pentru invitatiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress care va avea loc la Rio de Janeiro.

Prima editie Bucharest Tech Feast se desfasoara cu sprijinul Vodafone in perioada 5 – 11 noiembrie, iar informatii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul acestuia http://techfeast.co. Inregistrarile sunt deschise si se realizeaza online pe site-urile evenimentelor: http://gitromania.com, http://howtoweb.co, http://startupspotlight.co si http://romania.startupweekend.org.

 

Bucharest-Tech-Feast

 

Cele mai citite

Error: No articles to display