Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mists of Pandaria a vandut peste 3.3 milioane de copii in prima saptamana

  • Published in Stiri MMO

Mists Of Pandaria

 

Este ciudat, dar cel de-al 4-lea expansion pentru World of Warcraft, Mists of Pandaria a aparut, dar nu a schimbat industria jocurilor si nu a spart topurile vanzarilor, asa cum au facut-o expansion-urile trecute.

Asta nu inseamna ca jocul nu a inregistrat destule vanzari. Blizzard a anuntat astazi ca Mists of Pandaria a vandut peste 2.7 milioane de unitati in prima saptamana de la lansarea sa pe 25 Septembrie. Subscription-urile au crescut peste zece milioane drept rezultat.

Totusi, vanzarile nu au fost destul de ridicate, cel putin comparativ cu expansion-ul precedent, Cataclysm care a fost capabil sa vanda 3.3 milioane de compii in 24 de ore, devenind cel mai vandut joc al tuturor timpurilor, fiind depasit doar de Diablo 3.

World of Warcraft sufera?

Da, titlul are in acest moment cele mai mari probleme pe care le-a avut vreodata. Titluri precum Guild Wars 2, sau Tera au demonstrat ca exista posibilitatea unui gameplay mai interactiv si interesant. Evident, World of Warcraft este in continuare cel mai robus MMO de pe piata, dar opozitia este astazi, mai puternica decat a fost vreodata (mai ales daca luam in considerare faptul ca Guild Wars 2 cel putin, nici macar nu foloseste optiunea unui subscription lunar).

Este destul de clar ca Mists of Pandaria nu a reusit sa revitalizeze World of Warcraft, dar probabil ca nici nu avea cum sa o faca. Jocul este incredibil de vechi, iar limitarile in gameplay incep sa fie vizibile. Jocul este in continuare foarte static, iar pentru acest moment, nu exista un gameplay mai complex decat o rotatie de abilitati si evitarea cercurilor de pe jos. Totusi, WoW ofera cele mai inteligente questuri din lumea MMO-urilor, pline de umor si inteligent construite. Dar metoda de livrare este in continuare simplista, iar grind-ul este inca acolo. Totusi, WoW este inca cel mai puternic MMO de pe piata, si decesul sau nu va fi ceva instant. Probabil ca vom astepta cativa ani pana cand World of Warcraft va fi batut de alte MMO-uri, iar Blizzard deja lucreaza la urmatorul titlu care, teoretic, ar trebui sa domine piata.

Cele mai citite

Error: No articles to display