Noul router TRENDnet N150 (TEW-712BR)

TRENDnet anunta disponibilitatea noului router wireless N150(TEW-712BR), un model entry level, capabil sa transmita, fara intreruperi, continut HD catre televizor, chiar si in timp ce navighezi pe internet.

TEW-712BR este construit sa ofere performante maxime utilizatorilor de internet, ce locuiesc intr-o casa de dimensiuni medii, realizand prin intermediul celor patru porturi Ethernet, din dotare, o legatura stabila cu dispozitive precum PC-uri, unitati NAS sau imprimante. Oferind o viteza de transfer wireless de 150 Mbps - acceasi viteza de transfer intalnita la placile de retea din marea parte a tabletelor, telefoanelor si laptop-urilor disponibile pe piata - noul N150 permite vizionarea fara intreruperi a filmelor HD, direct de pe orice dispozitiv wireless multimedia legat la retea. TEW-712BR pune accent pe securitate, fiind dotat cu cele mai noi protocoale de criptare disponibile in momentul de fata.

Usurinta in utilizare

Alaturi de ghidul de instalare intuitiv ce te ajuta sa configurezi o retea wireless in doar cativa pasi, noul echipament TRENDnet vine dotat si cu optiune WPS(Wi-Fi Protected Setup) ce permite crearea unei conexiuni wireless stabila in doar cateva secunde. Pentru realizarea acestei conexiuni nu trebuie decat sa apesi butonul WPS de pe router, sa procedezi la fel pentru adaptorul wireless compatibil si sa confirmi ca vrei sa te conectezi la dispozitiv. Imediat ce acesti pasi au fost realizati, cele doua componente fac schimb de informatii si creaza automat o legatura wireless stabila.

Control absolut asupra retelei

Interfata de configurare permite utilizatorului sa gestioneze precis toate dispozitivele conectate, sa restrictioneze accesul la pagini de internet sau sa blocheze accesul la anumite tipuri de fisiere. Astfel, TEW-712BR iti permite sa creezi o lista de dispositive (telefoane, tablete, imprimante sau notebook-uri) ce au permisiunea de a se conecta la retea - reducand substantial riscul de a avea utilizatori nedoriti in reteaua wireless.

Trendnet-TEW-712BR

Pentru a monitoriza activitatea din retea, TEW-712BR detine un jurnal care inregistreaza in timp real ce dipozitive sunt conectate, activitatea sistemului, performantele la pierderea pachetelor de date si eventualele atacuri de pe internet.

Pentru vizualizarea acestora din orice locatie, router-ul ofera posibilitatea de a le transmite automat fie zilnic, fie saptamanal catre o adresa de email.

Suport open source

TRENDnet sprijina comunitatea open source prin intermediul acestui router. Dezvoltatorii Linux si open-source pot accesa codul acestui router de aici: openwrt.org.

Eficienta energetica

Tehnologia GREENnet de la TRENDnet creste eficienta la rutarea wireless pentru toate etapele de conectare, rezultand astfel o economie in energia consumata de pana la 50%.

Cele mai citite