HTC Desire HD si HTC Desire Z

HTC Corporation lanseaza noile smartphone-uri HTC Desire HD si HTC Desire Z , terminale dezvoltate pe platforma Android, impreuna cu o noua interfata HTC Sense. Cu noul serviciu HTCSense.com, utilizatorii pot sa-si administreze simplu experienta mobila de pe telefonul HTC sau de pe calculatorul personal. De exemplu, clientii pot localiza usor un telefon pierdut, prin declansarea soneriei la volum ridicat, chiar daca telefonul este setat pe modul silentios, sau pot stabili localizarea lui pe o harta. Daca telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanta, pot directiona telefoanele si mesajele pe un alt telefon, pot trimite un mesaj pe telefon pentru a obtine recuperarea si pot chiar sa stearga de la distanta toate datele personale. HTCSense.com simplifica setarea unui nou telefon HTC sau accesarea continutului mobil arhivat precum contacte, mesaje sau istoricul apelurilor, de pe un PC browser. Clientii isi pot personalize telefonul cu continut exclusiv HTC cum ar fi wallpaper, HTC scenes, sunete sau plug-in-uri.

Noua experienta HTC Sense ofera o serie de facilitati care imbunatatesc modul in care utilizatorii capteaza, creaza si acceseaza continutul multimedia. Cu o experienta reinventata a camerei foto, utilizatorii pot inregistra clipuri HD sau pot captura si edita imagini cu o multime de efecte amuzante ale camerei. Cu HTC Locations, o experienta noua si diferentiata a hartilor online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fara intarzieri din cauza descarcarii si fara sa presupuna tarife de roaming mobil.

HTC Sense include, de asemenea, o experienta noua si integrata de e-reading online prin intermediul unui nou magazin de titluri e-book, sustinut de Koboä, si printr-un nou e-reader optimizat pentru mobil, care include posibilitatea de subliniere, adnotare si cautarea rapida a definitiilor sau a traducerii termenilor necunoscuti.

HTC Desire HD  

HTC Desire HD reda continut multimedia remarcabil pe ecranul stralucitor LCD de 4,3 inch, prin Dolby Mobile si SRS virtual sound si este primul telefon care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon. HTC Desire HD permite inregistrarea video in format HD de 720p si include o camera de 8 megapixeli cu dual-flash. Inspirat de constructia dintr-o singura bucata a lui HTC Legend, HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucata solida de aluminiu. HTC Desire HD include, de asemenea, noul HTC Fast Boot, care permite utilizatorilor sa initieze rapid un apel sau sa-si verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar pentru completarea secventei de pornire.

 

HTC Desire Z se adreseaza persoanelor care calatoresc des si care astfel vor putea ramane conectate rapid si usor cu prietenii pe Facebook sau Twitter sau cu colegii si clientii. HTC Desire Z include un sistem unic de deschidere denumit “pop hinge”, prin care se dezvaluie tastatura QWERTY, o solutie pentru tastarea rapida si comoda. Tastatura HTC Desire Z include, de asemenea, mai multe scurtaturi si doua taste personalizate pentru accesul instantaneu la functiile folosite des, fara a fi necesara parcurgerea meniului. HTC Desire Z ofera inregistrare video la calitate HD 720p si o camera de 5-megapixeli, cu blit automat. Este primul telefon care utilizeaza noul procesor Qualcomm 7230 de 800MHz pentru performante imbunatatite si durata mare a bateriei. HTC Desire Z include, de asemenea, HTC Fast Boot.

HTC Desire Z  

Noile telefoane HTC Desire HD si HTC Desire Z vor fi disponibile prin operatorii mobili si distribuitorii de pe pietele din cea mai mare parte a Europei si Asiei incepand cu octombrie 2010, iar HTC Desire Z va fi disponibil in America de Nord spre starsitul acestui an. Pe piata locala, HTC Desire HD si HTC Desire Z vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii octombrie.

Cele mai citite