S-a lansat NVIDIA GTX 650 Ti

NVIDIA a lansat noua placa GeForce GTX 650 Ti, destinata celor care vor sa isi optimizeze sistemele PC pentru celor mai noi jocuri. Pentru fanii seriei de jocuri Assassin's Creed, de la Ubisoft, anumite modele GTX 650 Ti vor fi disponibile alaturi de o copie a noului joc Assassin's Creed III, probabil unul dintre cele mai asteptate titluri de anul acesta.

Arhitectura NVIDIA Kepler sta la baza tuturor modelelor de unitati de procesare vizuala, GeForce GTX si a redefinit experienta vizuala pentru PC-urile de tip desktop si notebook, prin combinarea performantei exceptionale cu un design eficient. Pentru a mentine reputatia unei editii "titanium", noul model GTX 650 Ti livreaza o performanta uimitoare, la un pret de pornire de numai 649 RON.

La fel ca si predecesorii sai, GeForce GTX 650 Ti reprezinta un upgrade semnificativ pentru utilizatorii de placi video din generatia precedenta. In comparatie cu modelul GeForce 9600 GT, noua unitate GTX 650 Ti furnizeaza o performanta de cinci ori mai mare, chiar si cu toate optiunile de DX11 pornite. Diferentele vizuale dramatice si suportul complet pentru 1080p, vor schimba categoric modul in care acestea arata.

 

nvidia-logo

 

Cele mai citite