Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Logitech a lansat cel mai nou model din gama de dispozitive de gaming G: Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Conceputa sa te mentina atent la joc, tastatura este adaptata nevoilor gamerilor: distragere minima a atentiei, raspuns rapid si control complet.

"Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard a fost creata pentru a raspunde nevoilor specifice ale gamerilor," a precizat Mark Starrett, senior manager in cadrul Logitech. "Am realizat teste cu gameri profesionisti, parteneri, editori dar si gameri de ocazie, pentru a ne asigura ca am creat o tastatura care depaseste asteptarile lor."
Tastele mecanice ale tastaturii au capacitate de raspuns pentru gaming extrem, cu o forta de actionare de 45g si o distanta de miscare a tastei de 4mm. In plus, tastele fara click au inclus sub fiecare capac un inel de atenuare, ce reduce semnificativ zgomotul venit in urma apasarii. Tastatura a trecut printr-un proces aprig de testare pentru imbunatatirea durabilitatii, ciclu de viata ridicandu-se la cel putin 50 de milioane de apasari.

Intreaga tastatura este iluminata cu alb, dar poate fi ajustata la una din cele patru grade de luminozitate sau poate fi inchisa total. Pentru o vizibilitate mai mare a tastelor WASD si a tastelor-sageata, luminozitatea acestora poate fi ajustata independent de restul tastaturii.

Utilizand noul software updatat Logitech Gaming Software, poti configura macro-uri complexe sau scripturi de gaming catre tastele G, in timpul jocului sau in avans, pentru a avea la dispozitie pana la 18 functii individuale pe joc. In plus, toate cele 110 taste dispun de tehnologia anti-ghosting, iar 26 de taste de tip rollover asigura executarea cu mare precizie a unor comenzi complexe. Tastatura Logitech G710+ Mecanical Gaming este compatibila cu Microsoft Windows 7, Windows Vista si va fi compatibila si cu viitoarele versiuni.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibila in Europa incepand cu luna noiembrie 2012 la un pret recomandat de 149,99 Euro.

 

Logitech-G710-plus

 

 

Cele mai citite