Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Internet Explorer 9 Beta este disponibil

Navigarea 60 fps si suportul full HTML 5 il vor aduce in top?

Microsoft Windows Internet Explorer este cel mai mare si cel mai cunoscut navigator din lume, datorita faptului ca este utillizat de catre oamenii de afaceri, dar multi considera ca este mult in urma competitorilor sai de la Mozilla, Apple si Google.

Cu IE9, Microsoft a luat-o de la capat: a redesenat si retehnologizat navigatorul, pentru a-l alinia la Windows 7 si a crescut viteza. Este acum disponibila pentru descarcare versiunea beta.

Noul IE9 are un design minimalist - se aseamana cel mai mult cu Google Chrome - dar Microsoft insista ca este mult mai rapid, mai usor de personalizat si perfect pentru HTML 5.

Noul navigator valorifica progresele in tehnologia PC, utilizeaza GPU (in loc de CPU, asa cum face Chrome) pentru a realiza navigarea la 60 fps. Este, de asemenea, sigur - cu avertizari rescrise pentru potentiali virusi. MS sustine ca IE9 este de 3 ori mai sigur decat Firefox si de 5 ori mai sigur decat Chrome. Cel mai important este faptul ca firmele pot personaliza navigatorul pentru a se potrivi site-ului lor, inclusiv culoarea instrumentelor si designul icoanelor.

Microsoft a organizat aseara un eveniment in care a prezentat suportul HTML 5 pe IE9 - intr-o initiativa numita Beauty of the Web - in care o serie de branduri, inclusiv trupa Gorillaz, au utilizat scriptul pentru a crea site-uri-aplicatie, ca o viziune asupra viitorului designului web.

Click pentru a vedea creatiile lor sau pentru a testa versiunea beta IE9.

 

internet explorer 9

Cele mai citite

Error: No articles to display