AMD Z-60 - APU pentru tablete

AMD lanseaza pe piata tabletelor performante si a PC-urilor de dimensiuni reduse, procesorul cu grafica integrata: APU AMD Z-60. Acesta este APU-ul cu cel mai mic consum de energie, oferind performante extraordinare si putere AMD AllDay pentru tablete de dimensiuni reduse, cu grosimi de pana la 10mm. O combinatie convingatoare de calitati, grafica incredibila, suport pentru aplicatii Windows 8, precum si compatibilitate excelenta cu Windows 7, face ca AMD Z-60 sa fie solutia ideala pentru foarte multe situatii.

Primele tablete ce vor rula pe AMD Z-60 urmeaza sa fie lansate anul acesta, in preajma lansarii Windows 8.

AMD Z-60 este echipat cu functii menite sa sporeasca experienta pe tableta, inclusiv tehnologia AMD Start Now, ce ofera pornire si reluarea activitatii din modul Sleep foarte rapid, precum si o autonomie de 8 ore la navigarea Web si de pana la 6 ore de redare video HD. La fel de impresionanta este calitatea video oferita de grafica AMD Radeon de pe APU, ce asigura suport pentru rezolutie 1080p Full HD, iesire HDMI pentru display-uri externe si performante ridicate in jocuri cu suport Microsoft DirectX11.

De asemenea, tabletele cu APU-uri AMD beneficiaza de suport AMD App Zone, o modalitate de a accesa aplicatii populare, ce pot profita la maxim de capacitatea procesorului.

"Utilizatorii de tablete aflati in cautarea unei experiente fara compromisuri, atat pentru a produce, cat si pentru a consuma continut pe platforma Microsoft Windows 8, au acum o optiune accesibila, orientata spre performanta, cu AMD Z-60", spune Steve Belt, vice-presedinte corporate al departamentului Ultra-Low Power Products, AMD.

AMD Z-60 se livreaza, incepand de astazi, clientilor ce pregatesc lansari de sisteme anul acesta.

 

amd-logo

 

Specificatii

Model APU

AMD Radeon™ Brand

TDP

Nuclee CPU

Frecventa

Nuclee AMD Radeon™

Suport USB

L2 Cache

Z-60

HD 6250

4.5W

2

1 GHz

80

3.0

1MB

 

 

Cele mai citite