Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Primul expansion pentru Borderlands 2 este "Capitanul Scarlett"

  • Published in Stiri RPG

Piratii au devenit din ce in ce mai populari in lumea jocurilor, iar acum isi ocupa locul pe piedestal langa Zombie si Ninja. Aparent, Borderlands 2 sunt de acord fiindca noul lor DLC supranumit „Captain Scarlett and Her Pirate's booty" va fi pirato-centric.

Dlc-ul a fost deja insinuat prin Achivements-urile adaugate la lansarea caracterului Mechromancer. Presedintele Gearbox, Randy Pitchford a mentionat ca DLC-ul va cuprinde o noua zona numita „Oaza" si o presupusa regina a pirateriei Capitanul Scarlett.

Jucatorii se vor lupta impotriva a catorva noi valuri de inamici precum viermii de nisip, si vor avea ocazia sa utilizeze noul vehicul supranumit „Sand Skiff" care va fi introdus in DLC. O noua moneda numita Seraph Crystal va fi inclusa in pachet.

Fanii care au avut ceva cunostinte la demontarea fisierelor jocului au vorbit despre faptul ca DLC-ul va contine noi modele pentru fiecare clasa, o multime de bossi si cateva raiduri. Desigur, aceste informatii inca nu au fost confirmate de Gearbox.

 

Capitanul Scarlett Borderlands 2

Cele mai citite

Error: No articles to display