Dell Inspiron Duo - tableta netbook

Dell a dezvaluit dispozitivul Inspiron Duo, tableta hibrid care se transforma in netbook.

Dell a dezvaluit un dispozitiv hibrid care ar putea sa revigoreze piata netbook-urilor si sa concureze cu numarul in crestere de tablete. Inspiron Duo de 10 inch a fost prezentat la Forumul Intel Developer din San Francisco, marti.

Cu sistem de operare Windows 7 Premium, Inspiron Duo dispune de un procesor Atom dual-core si, spre deosebire de alte dispozitive prezentate anul acesta, un ecran rotativ de 10 inch care permite dispozitivului sa functioneze ca o tableta touchscreen sau ca un netbook atunci cand este deschis.

Puteti vedea in clipul video de mai jos netbook-ul complet functional. Mai e mult pana la lansarea dispozitivului, Dell a admis ca designul a prezentat probleme provocatoare la fabricare si perfectionarea dispozitivului va lua timp.

David Zavelson, de la divizia Dell UltraMobile Devices, a luat cuvantul la prezentare si a spus: "Tabletele sunt extraordinare pentru divertisment, dar ele nu sunt favorabile productivitatii, deoarece le lipseste un element cheie, tastatura." In incercarea Dell de a scapa de aceasta problema, Zavelson a adaugat: "Este extraordinar pentru ca pe de o parte va ofera productivitatea de care aveti nevoie si pe de alta parte va permite sa va relaxati si sa va bucurati de divertisment in termeni proprii."

Ce parere aveti despre tableta hibrid?

 

{denvideo http://www.youtube.com/v/fi_st9XMaqw?fs=1&hl=en_US autostart}

dell inspiron duo

Cele mai citite