Roadshow Brother cu cele mai noi solutii de printare si scanare

Brother prezinta noua serie de echipamente profesionale de printare si scanare, in cadrul roadshow-ului "Speed Up Your Business," in 7 orase din tara, in perioada 18 octombrie – 14 noiembrie. 

Cele mai noi solutii Brother dedicate companiilor – imprimante laser si all-in-one, dar si solutii avansate de imprimare inkjet, scanare, imprimare mobila si de etichetat – vor ajunge in tara astfel:

  • Constanta – 18 octombrie, Hotel Golden Tulip Mamaia
  • Timisoara – 23 octombrie, Hotel NH Timisoara
  • Oradea – 25 octombrie, Hotel Continental Forum Oradea
  • Cluj-Napoca – 30 octombrie, Hotel Golden Tulip Ana Dome
  • Iasi – 1 noiembrie, Hotel Ramada
  • Craiova - 8 noiembrie, Hotel Helin
  • Brasov - 14 noiembrie, Hotel Ambient

Evenimentele sunt cu incepere de la ora 10:30 in fiecare dintre locatii, accesul fiind gratuit.

"Solutiile Brother sunt destinate oricarui tip de afacere locala, iar prin roadshow-ul national din aceasta toamna ne propunem sa demonstram partenerilor si clientilor atat performantele ridicate ale noii game de imprimante, scannere si solutii de etichetat, cat si aplicabilitatea concreta a produselor noastre. Eficienta, conectivitatea si mobilitatea sunt principalele avantaje de care dispun solutiile pe care Brother le propune in 2012 afacerilor din Romania", declara Monica Otlacan, National Sales Manager Brother.

In cadrul roadshow-ului, participantii vor avea acces atat la informatii despre cum isi pot eficientiza activitatea prin intermediul noilor solutii, cat si la sesiuni demo. Astfel, clientii si partenerii Brother vor putea testa sub indrumarea specialistilor companiei solutiile inovatoare care satisfac exigentele oricarui tip de afacere. Mai mult, participantii la evenimentele din tara vor putea afla detalii despre cum solutiile integrate Brother ofera performante sporite si, simultan, scad costul total de utilizare a echipamentelor profesionale.

 

Brother-logo

 

Cele mai citite