Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, conceputa pentru Windows 8

Logitech a lansat o tastatura compatibila cu dispozitivele Windows, iOS si Android, numita Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810. Conceputa pentru Windows 8, tastatura reincarcabila utilizeaza conectivitatea Bluetooth pentru a se conecta cu pana la trei dispozitive simultan. Tastatura se poate conecta la PC, tableta si smartphone, iar utilizatorul poate comuta usor intre acestea, doar prin apasarea unui buton.

"Utilizatorii folosesc mai mult de un dispozitiv de-a lungul unei zile si dorim sa le inlesnim tranzitia intre ecrane, cu ajutorul tastaturii Logitech Bluetooth Illuminated," a precizat Mike Culver, vice presedinte de brand development in cadrul Logitech. "Tastatura combina functionalitatea si design-ul de care utilizatorii se bucura atunci cand conecteaza mai multe dispozitive simultan."

Tastatura subtire este o companie buna pentru dispozitivele la care se conecteaza, datorita aluminiului slefuit si liniilor atractive, fie ca lucrezi pe un PC Windows 8, iPad sau telefon Android.

Logitech-Bluetooth-Illuminated-Keyboard-K810

Pentru a sporii uzabilitatea tastaturii, in conditii de lumina slaba sau de noapte, iluminarea, ce se ajusteaza automat, asigura lizibilitatea tastelelor gravate cu laser. Tastatura detecteaza miscarea, pentru a se lumina atunci cand mainile se apropie de taste, fiind capabila si sa isi modifice intensitatea luminoasa in functie de cantitatea de lumina din camera.

Tastatura se incarca prin USB si are o autonomie de 10 zile, cu bateria incarcata complet. Datorita cablului USB usor de folosit, poti folosi tastatura in timp ce aceasta se incarca. Tastatura dispune de un buton de pornire/oprire , iar indicatorul luminos indica nivelul de descarcare al bateriei. Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 dispune de taste specifice pentru navigarea usoara prin sistemul de operare Windows 8, dispoinibil la sfarsitul acestei luni. De exemplu, tasta de start a Windows 8 ofera o modalitate usoara pentru a te intoarce la ecranul de start, in timp ce tasta de schimb intre aplicatii iti permite sa comuti rapid intre aplicatiile deschise.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi disponibila in luna noiembrie la un pret recomandat de 99,99 Euro.

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display