Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Chrome si Google Toolbar, noile accesorii ASRock

Vesti bune pentru toti utilizatorii online! De acum inainte, "Google Chrome" si "Google Toolbar" vor fi introduse pe CD-ul din pachetul suport al placilor de baza ASRock, pentru ca toti utilizatorii sa beneficieze de navigare rapida, sigura si usor de utilizat.

James Lee, V.P. al Sales si Marketing la ASRock a spus: "Daca exista un lucru in comun intre utilizatori, este nevoia unui browser, care nu trebuie doar sa functioneze pur si simplu, ci sa functioneze excelent. Cele doua unelte vor schimba modul in care utilizatorul va naviga pe Internet".

Google Chrome este un browser rapid, ce poate fi personalizat dupa crearea unui cont. Este creat pentru a incarca paginile web sau aplicatiile cu o viteza remarcabila, in timp ce asigura protectia datelor confidentiale. Google Toolbar va activa cateva caracteristici ce vor facilita navigarea, precum traducerea de pagina web si cautarea rapida de continut.

Decat sa impresioneze utilizatorii cu specificatii si cifre, ASRock sunt mai interesati sa ofere utilizatorilor un mediu de calcul excelent. Incercati Google Chrome si Google Toolbar pe placile de baza ASRock si veti simti diferenta.

 

Google-Chrome-logo

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display