Gama Epson Expression Premium Series este ideala pentru familie

Epson a lansat o noua gama de imprimante compacte cu jet de cerneala, echipate cu noi caracteristici, pentru o mai mare versatilitate a imprimarilor la domiciliu. Gama Expression Premium Series este ideala pentru familiile care vor sa tipareasca acasa fotografii si a documente si prezinta urmatoarele caracteristici:

• Cerneluri noi Claria Premium in cinci culori pentru imprimarea de fotografii lucioase remarcabile si text clar
• Dimensiuni compacte - cu 40% mai mici decat modelele anterioare
• Panou de control si tava de iesire motorizate
• Touch screen de 8,8 cm cu meniu interactiv simplu de utilizat
• Aplicatie Epson Connect imbunatatita, cu noi caracteristici pentru Remote Print Driver si Scan-to-Cloud
• Configurare Wi-Fi automata si conectivitate Wi-Fi Direct
• Manevrare cu usurinta a mediilor de tiparire, prin alimentarea posterioara cu suporturi speciale, tavi duble pentru hartie si imprimare duplex
• Imprimare de CD-uri si DVD-uri

Epson-Expression-Premium-XP-800

Noile echipamente folosesc cernelurile Claria Premium de la Epson, adica o cerneala neagra pe baza de pigmenti si cerneluri cyan, magenta, galben si negru, pe baza de apa. Drept rezultat, pe langa crearea de documente de text durabile, aceste cerneluri produc fotografii lucioase remarcabile, cu detalii precise, nuante profunde de negru si culori vibrante.

Aceste modele sunt echipate cu panou de control si tava de iesire motorizate, care se deschid automat inainte de imprimare, astfel incat utilizatorii nu trebuie decat sa ia ce au tiparit.

Epson-Expression-Premium-XP-700

Toate imprimantele Expression Premium ofera imprimare de la distanta cu Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver si Scan-to-Cloud). Acest serviciu le permite utilizatorilor sa imprime wireless de la telefoane inteligente si PC-uri tableta utilizand Epson iPrint si sa tipareasca de oriunde din lume, trimitand direct prin e-mail la adresa de e-mail unica a imprimantei. Remote Print Driver ofera utilizatorilor o mai mare flexibilitate de a personaliza lucrarile de imprimare, utilizand driverul de imprimanta al computerului, inainte de a le trimite la imprimat de oriunde s-ar afla. Scan-to-Cloud le permite utilizatorilor sa stocheze si sa partajeze documentele scanate direct in servicii Cloud si sa le trimita la orice adresa de e-mail sau la alta imprimanta compatibila Epson Connect. Imprimantele sunt compatibile si cu serviciile Google Cloud Print si Apple AirPrint.

Beneficiind de configurare Wi-Fi automata, nu este nevoie ca utilizatorii sa cunoasca setarile de retea si nici sa conecteze cablul USB in timpul configurarii initiale, deoarece imprimanta gaseste automat setarile de conectare relevante pentru a se configura. In plus, Wi-Fi Direct permite ca imprimanta sa se conecteze direct la alte dispozitive Wi-Fi, fara a fi necesar un punct de acces, precum un router.

Epson-Expression-Premium-XP-600

Aceste imprimante ofera o mare flexibilitate in manevrarea suporturilor de imprimare, gratie posibilitatii de alimentare posterioara cu suporturi speciale, permitand imprimarea pe carton si pe hartie foto foarte grea si multumita tavilor duble de alimentare frontala, care faciliteaza comutarea, fara efort, intre imprimarile de format foto si cele A4. In plus, aceste imprimante efectueaza imprimari duplex. Toate imprimantele din aceasta gama permit utilizatorilor sa imprime direct pe CD-uri si DVD-uri adecvate.

 

 

Caracteristici

XP-800

XP-700

XP-600/605

Cerneluri noi Claria Premium – ideale pentru fotografii lucioase remarcabile si documente cu text precis si clar

Scanare, copiere si fax duplex cu ADF

-

-

Imprimare duplex

Alimentare posterioara cu suporturi de imprimare speciale, pentru carton si hartie foto groasa

-

Panou de control si tava de iesire motorizate

-

Cu 40% mai mici decat modelele anterioare

Touch screende 8,8 cm cu meniu interactiv simplu de utilizat

-

Ecran LCD de 6,3 cm, cu navigare inteligenta

-

-

Epson Connect (Epson iPrint, Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud)

Imprimati din mers de pe smartphone sau de pe tablete, la o imprimanta Epson pregatita pentru Google Cloud Print

Imprimati e-mailuri, fotografii, pagini Web si documente direct de la dispozitive iOS pe o imprimanta Epson pregatita pentru serviciul de imprimare AirPrint

Tavi duble cu alimentare frontala pentru hartie de dimensiuni foto sau A4

Imprimati direct pe CD-uri sau DVD-uri specializate

Simplu de instalat prin configurare Wi-Fi automata

Wi-Fi Direct

-

Imprimati si scanati de oriunde din casa beneficiind de conectivitatile Wi-Fi si Ethernet

Numai Wi-Fi

PictBridge si sloturi pentru carduri de memorie, pentru imprimari de fotografii fara PC

Economisiti bani cu cernelurile individuale  (inlocuiti doar culoarea consumata) si cu gama de dimensiuni de cartuse standard sau XL

Viteza de imprimare de pana la 32 pagini pe minut

Rezolutie de scanare de 4.800 dpi

-

2400 dpi

1200 dpi

 

 

Cele mai citite