Transmite live cu noua camera web Logitech Broadcaster Wi-Fi

Logitech imbunatateste modul in care poti crea si transmite video-uri, cu noua camera web Logitech Broadcaster Wi-Fi. Conceputa pentru profesionisti, bloggeri sau utilizatori, care vor sa se bucure de o imagine mai clara, Broadcaster Wi-Fi iti ofera mai multe optiuni, spre deosebire de celelalte webcam-uri: transmisii live, inregistrari de video-uri din doua unghiuri diferite sau conversatii video pe Mac.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam te ajuta sa creezi, pe Mac, filme cu un aspect profesional, fie ca esti un profesor ce inregistreaza un curs sau un muzician ce isi filmeaza lectia de chitara. Poti transmite live pe Ustream si poti folosi un iPad, iPhone sau un Mac pentru a controla sau a previzualiza filmul. Logitech Broadcaster poate juca si rolul de camera video secundara, adaugand o perspectiva complementara cu cea a webcam-ului integrat al Mac-ului. Conectivitatea wireless iti ofera abilitatea de a inregistra din orice unghi. Pentru a realiza filme mai dinamice si bogate, poti capta usor material video din cele doua unghiuri, ca apoi sa le unesti la editare.

"Cu Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam poti transmite si inregistra ca un profesionist," a precizat Mike Culver, vice presedinte al diviziei de dezvoltare de brand in cadrul Logitech. "Te ajuta sa perfectionezi setarile video de pe Mac OS si iOS pentru transmisii live dinamice, inregistrari si convorbiri video. Camera obtine niste performante pe care nu le poate atinge o camera web integrata iar cu ajutorul unui buton poti comuta usor intre webcam-ul integrat si Logitech Broadfcaster Wi-Fi Webcam asa incat prietenii si audienta sa se poata bucura de o vizualizare standard sau sa se poata misca in jurul camerei impreuna cu tine."

Imbunatatind mobilitatea si creativitatea, Logitech Broadcaster este de asemena compatibil cu aplicatiile video Mac. Poti inregistra filme cu QuickTime sau Photo Booth, edita si viziona video-uri noi cu iMovie sau Final Cut Pro si poti purta convorbiri prin FaceTime, iChat sau Skype.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam va fi disponbil in Europa incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 199,99 Euro.

 

Logitech-Broadcaster-Wi-Fi-Webcam

 

 

 

Cele mai citite