Noul router Zyxel NBG-418N reduce consumul de curent

ZyXEL introduce noul NBG-418N, un router WiFi pentru retele personale. Alaturi de calitate, garantie 3 ani si localizare completa in limba romana, produsul foloseste tehnologie 802.11n, foarte rapida.

Tehnologia 802.11n permite echipamentului sa transmita date la viteze de pana la 300Mb/s, oferind viteza si stabilitate navigarii pe web, copierii de date si redarii de continut multimedia. Routerul este compatibil cu standardele 802.11b/g/n. Pentru o acoperire WiFi mai buna, dispozitivul vine echipat cu 2 antene ultra-performante, de 5dBi. Mai mult, routerul ofera 5 moduri pentru reglarea puterii antenelor, prevenind astfel interferente cu retelele invecinate.

Pentru un control total asupra traficului de date, utilizatorii se pot folosi de tehnologia WMM QoS ce permite prioritizarea traficului conform tipurilor de date. Aceasta facilitate previne scaderea vitezei chiar si in situatii precum rularea simultana a unui film in retea.

Similar celorlalte dispozitive de retea ZyXEL, routerul NBG-418N dispune de tehnologii performante de securitate. Astfel, utilizatorii pot folosi algoritmi WEP, WPA si WPA2 pentru a securiza reteaua. Mai mult, acestia pot proteja foarte usor fluxurile de date, folosind un singur un buton, dedicat activarii/dezactivarii protocolului WPS (Wi-Fi protected Setup). In plus, traficul in retea este monitorizat si protejat de un firewall SPI.

Zyxel-NBG-418N

Functiile avansate de reducere a consumului de energie reprezinta una dintre caracteristicile regasite la noile echipamente ZyXEL, iar NBG-418N nu face exceptie. In cazul in care nu se realizeaza trafic de date, routerul isi regleaza automat alimentarea la minimul necesar. In acelasi timp, routerul poate determina lungimea cablurilor Ethernet conectate si isi poate ajusta consumul de putere, in mod corespunzator. Prin urmare, cu cat se folosesc cabluri mai scurte, cu atat se consuma mai putina energie.

 

 

Cele mai citite