Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Discutii interesante la How to Web 2012

Editia de anul acesta a How to Web, care va avea loc la Bucuresti pe 7 si 8 Noiembrie, va aborda subiecte legate de inovatia in tehnologie, tendintele in web-ul global si impactul acestora pe piata locala, dezvoltarea de produse globale si problemele specifice dezvoltarii unui business international de catre companiile din Europa de Est.

Prezentarile din acest an din cadrul How to Web se vor desfasura in paralel, pe doua scene. Prima scena a conferintei va gazdui discursurile keynote si discutii legate de crearea de produse bazate pe inovatie, iar cea de-a doua scena va fi dedicata startup-urilor.

Prezentarile principale din conferinta vor aborda subiecte legate de:

  • inovatia in jocurile pentru platforme mobile - in prezentarea lui Torsten Reil, fondatorul Natural Motion, producator al trei jocuri ce au ajuns consecutiv pe locul intai la nivel mondial in AppStore,
  • monetizarea produselor software - despre care va vorbi Radu Georgescu, antreprenor si investitor roman,
  • crearea de produse la scala globala din Europa - tema abordata de Max Niederhofer, partener la Accel Partners, unul din cele mai cunoscute fonduri de venture capital din lume.

De asemenea, unul din discursurile keynote ale acestei editii ii va apartine lui Leonard Brody, presedintele Clarity Digital, care va vorbi despre schimbarile in comportamentul uman determinate de evolutia internetului comercial.

Programul primei scene este in continuare impartit in patru sectiuni. Pe 7 noiembrie, programul va include discutii referitoare la dezvoltarea afacerilor web. Dintre vorbitori o amintim pe Tine Thygesen, co-fondatoare si CEO al Everplaces, companie care a castigat recent premiul Qualcomm Qprize pentru cel mai bun startup mobile din Europa de Vest. Tine va vorbi despre viziunea interna asupra dezvoltarii unei companii globale, ca alternativa pentru alocarea unor bugete supradimensionate pentru marketing. Tot in aceasta sectiune, David Bizer, talent geek la HackFwd, va tine o prezentare despre recrutarea in era internetului.

O alta sectiune va fi dedicata dezvoltarii produselor inovative si va include un panel moderat de Patrick de Laive, fondatorul The Next Web, pe tema digitalizarii globale. In aceasta sectiune vor avea prezentari Stephanie Kaiser, Head of Studio al Wooga, cel de-al treilea mare producator de jocuri sociale din lume si numarul unu din Europa si David Noel, VP Community al SoundCloud. Andreas Klinger, co-fondator al Lookk, va vorbi despre recenta sa decizie de a-si parasi compania si despre deciziile care trebuie luate in interesul produsului, chiar daca la nivel personal ele pot constitui un esec.

Pe 8 noiembrie, discutiile se vor concentra in jurul tehnologiei si particularitatilor dezvotarii afacerilor din Europa de Est pentru o piata globala. In sectiunea dedicata tehnologiei, Christian Boos, co-fondator si CEO al Arago AG va vorbi despre coliziunea dintre APIs si Big Data si procesele tehnologice care stau la baza acesteia, care duc la crearea de noi modele de afaceri. De asemenea, Andrei Alexandrescu, Reasearch Scientist la Facebook, va vorbi despre inovatiile tehnologice care genereaza noi modalitati de lucru, de crestere a competitivitatii si de creare de valoare.

Sectiunea dedicata dezvoltarii de afaceri din Europa de Est va incepe cu un panel despre povesti de succes din Europa de Est, care ii va avea in prim plan pe Lucian Todea, din partea Soft32 (Romania), Gyula Feher, reprezentand Ustream (Ungaria) si Vassil Terziev, din partea Telerik (Bulgaria). In continuare, Alex Lapusan, CEO si partener fondator al Zitec, va face o prezentare despre trecerea de la outsourcing la crearea de produs. El va fi urmat de Mark Pascarella, CEO-ul uberVU, care va vorbi despre provocarile si beneficiile colaborarii unui startup romanesc cu un CEO american, si de Fadi Bishara, fondatorul blackbox.vc, care va vorbi despre pasii efectivi pe care trebuie sa ii parcurga companiile din regiune care vor sa foloseasca Silicon Valley drept o rampa de lansare la nivel global.

Pe parcursul celor doua zile ale conferintei, 32 dintre cele mai bune startup-uri din regiune isi vor prezenta proiectele pe scena principala si pe scena special dedicata programului Startup Spotlight. De asemenea, vor avea loc prezentari sustinute de catre reprezentantii a 12 acceleratoare de afaceri din Europa, America si Canada si paneluri in care se va discuta despre finantarea startup-urilor la nivel de angel investors si fonduri de venture capital.

How to Web este un eveniment dezvoltat in parteneriat cu IXIA si Vodafone si face parte din agenda Bucharest Tech Feast – festival ce reuneste importante evenimente dedicate antreprenoriatului, inovatiei si tehnologiei, in perioada 5-11 noiembrie.

 

how-to-web-logo

 

Cele mai citite

Error: No articles to display