Philips 278C4QHSN Gioco - 27 inch pentru gaming

Philips a lansat monitorul LCD Gioco, facand trecerea la un nivel total nou in ceea ce priveste experienta vizuala dinamica si de gaming. Echipat cu tehnologia Ambiglow, Philips 278C4QHSN Gioco ofera divertisment tau preferat intr-o ambianta fina, de care te vei bucura in fiecare secunda. Monitorul dispune de un ecran mare IPS de 27 inch, rezolutie de 1920x1080 si promite sa intensifice experienta de gaming.

Tehnologia inovatoare Philips Ambiglow adauga o noua dimensiune experientei de vizionare, prin crearea unui halo de lumina, ce imbraca laturile exterioare ale ecranului, largind astfel dimensiunea ecranului, vizionarea fiind mai captivanta. Procesorul rapid analizeaza in avans continutul, astfel incat ajusteaza permanent culoarea si luminozitatea imaginii.

Culorile clare si imaginile vii sunt imbunatatite de tehnologia LED AH-IPS, ce are rolul de a asigura o paleta de nuante echilibrata pe toata suprafata. Imaginea este astfel mai coerenta, vie si poate fi privita si apreciata din orice unghi.

Pentru vizionarii pe intuneric, utilizeaza functia de iluminare Smart Bias. O lumina alba de 6500k, fara contrast prea mare, va fi proiectata pe laturile exterioare, reducand oboseala ochilor si mentinand perceptia corecta a culorilor. De asemenea, ai posibilitatea de a ajusta, pe placul tau, contrastul si ambianta.

Philips-Gioco-278C4QHSN

Dotat cu tehnologie de varf, noul monitor Gioco poate fi reglat usor pentru a-ti personaliza experienta de vizualizare. SmartImage iti ofera diverse moduri de afisare pentru genuri de joc diferite. Gama de culori poate fi accentuata cu SmartKolor, functie ce mareste nivelul RGB pentru a oferi imagini vibrante pentru videoclipuri si fotografii. Pentru cei care doresc sa citeasca, functia SmartTxt dispune de un algoritm complex care mareste contrastul si claritatea textului pentru o mai buna vizualizare. Monitorul accepta printr-un singur cablu toate semnalele audio si digitale de la sursele HDMI.

Pe cat de minimalist, pe atat de sofisticat este design-ul monitorului Gioco. Utilizand cea mai recenta tehnologie al panoului de afisare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total si distragere minima. Stand-ul si partea din spate confera eleganta de neegalat, paleta de culori a finisajelor combinand bronzul inchis de calitate superioara sau negrul visiniu.

Philips 278C4QHSN Gioco va fi disponibil in Romania din luna noiembrie la un pret recomandat de 1599 Lei.

Cele mai citite