Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

DreamHack 2012 in desfasurare

Astazi si maine, Romania este in centrul atentiei a milioane de fani ai sportului electronic din intreaga lume. Pe 20 si 21 octombrie, Capitala gazduieste a patra si ultima etapa din calendarul de anul acesta al DreamHack Eizo Open, un turneu de referinta pentru sportul electronic mondial. Evenimentul de la Bucuresti este unul decisiv pentru cei mai importanti gameri ai lumii, in vederea calificarii la marea finala DreamHack Winter din noiembrie, din Suedia.

"Parteneriatul cu Romtelecom si COSMOTE face posibila organizarea DreamHack Bucuresti. Acesta este cel mai mare eveniment de sporturi electronice desfasurat pana in acest moment in tara noastra. Timp de doua zile, jucatori de renume se intrec in una dintre cele mai importante competitii de esports din lume si, astfel, vor plasa Romania in centrul hartii mondiale a sportului electronic", a declarat Silviu Stroie, presedintele Professional Gamers League (PGL), organizatorul evenimentului. Acesta a adaugat ca DreamHack Bucuresti va fi transmis in intregime online pe DolceSport.ro, si cateva ore, live, pe Dolce Sport TV.

Romania concureaza la StarCraft 2 cu 15 jucatori

La turneul de StarCraft 2 concureaza jucatori din Romania (15), Coreea de Sud (8), Franta (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1) si Ucraina (1). Favoriti la aceasta competitie sunt Nerchio si MaNa, din Polonia, iar de pe plan local NightenD si DeathAngel.

Pentru competitia de StarCraft 2 sunt puse la bataie premii care ating valoarea totala de 18.000 de euro. Turneul 1v1 la acest joc va incepe cu grupe multiple, iar cei care se vor califica mai departe vor ajunge in playoff-urile de tipul single-elimination.

Cei care nu vor reusi sa se claseze pe primele doua pozitii, care asigura participarea directa la marea finala DreamHack Winter, se mai pot califica daca acumuleaza suficiente puncte. DreamHack Eizo Open Stockholm, Summer, Valencia si Bucuresti preced DreamHack Winter, ce va avea loc la Jonkoping, in Suedia, in perioada 22 – 25 noiembrie.

Astfel, in marea finala de la Jonkoping se pot califica primii 12 jucatori cu cel mai mare punctaj adunat, obtinut in competitiile anterioare.

Premiile de la Counter-Strike ajung la 10.000 euro

La Counter-Strike 1.6 participa echipe din Romania (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H si -Eq-), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic si Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a carei echipa este si ea favorita la titlu, si Suedia (1).

La acest turneu, al caror premii totale ajung la suma de 10.000 de euro, participa opt echipe invitate si opt care au promovat din etapele de calificari online. Echipa castigatoare a acestui concurs va avea asigurata participarea in concursul de Counter-Strike din cadrul DreamHack Winter 2012, dotat cu premii de peste 45.000 de dolari.

7 echipe romanesti la League of Legends

Pe langa StarCraft 2 si Counter-Strike 1.6, la Bucuresti se va disputa, in cele doua zile de concurs, si o competitie de League of Legends, joc cunoscut ca avand cea mai rapida crestere in lumea sporturilor electronice si peste 35 de milioane de jucatori la nivel mondial.

In competitia de League of Legends intra 7 echipe romanesti, dintre care doua sunt favorite – neXtPlease! si myRevenge, si una din Europa, WinFakt, care se vor intrece pentru premii totale de 4.000 de euro.

Dintre aceste echipe, patru au fost invitate, iar celelalte au ocupat locurile disponibile prin intermediul calificarilor online.

 

Dreamhack-2012

 

DreamHack Bucuresti, in cifre

• In total, 177 dintre cei mai buni gameri isi vor disputa, la DreamHack Bucuresti, premii in valoare de peste 30.000 de euro, dar si participarea directa sau castigarea de puncte pentru accederea la marea finala a turneului.

• Majoritatea jucatorilor au varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani.

• Jucatorii DreamHack Bucuresti se vor "duela" in fata a 2.000 de spectatori, fiind sustinuti de milioane de fani care vor urmari transmisiunile live si inregistrarile a 20 televiziuni si site-uri din intreaga lume.

DreamHack Bucuresti este sustinut de Romtelecom, COSMOTE Romania, Corsair, NVIDIA, ASUS, Kingston, MobilPay.

Cele mai citite

Error: No articles to display