Sony lanseaza in Romania noua gama de laptop-uri VAIO

Sony lanseaza in Romania noua gama de laptop-uri VAIO, care ofera performante imbunatatite, ecran tactil si noul sistem de operare Windows 8. Modele erou ale noii game, VAIO Duo si VAIO T13 cu ecran tactil, combina performantele unui PC de top cu experienta intuitiva oferita de noile ecrane tactile.

VAIO Duo 11 ofera posibilitatea de a interactiona cu noua interfata Windows 8 intr-un motiv intuitiv. Utilizatorul poate scrie, schita sau accesa continutul media si aplicatiile pe ecranul tactil Full HD cu tehnologie OptiContrast. Stylusul digital permite utilizatorului sa scrie de mana direct pe ecranul tactil care recunoaste pana la 255 de nivele de presiune, fie ca ia notite, modifica diagrame sau semnalizeaza punctele cheie dintr-o prezentare. Functia de recunoastere a scrisului permite adaugarea textului dorit fara utilizarea tastaturii. Datorita tehnologiei proprietare Sony, VAIO Duo 11 recunoaste folosirea stylusului digital, ignorand astfel folosirea palmei pe ecran.

Sony-VAIO-Duo

Pe langa performanta si portabilitatea pe care le ofera prin gama completa de optiuni de conectivitate si cele mai noi procesoare Intel Core, Ultrabook-urile VAIO T, au fost optimizate pentru oferirea celei mai bune experiente de calcul disponibila pe un Ultrabook. Dotat cu ecran tactil si echipat cu noul sistem de operare Windows 8, Ultrabook-ul VAIO T devine companionul perfect pentru utilizatorii care isi doresc performanta si portabilitate.

Sony-VAIO-T13

Notebook-urile din seria E pastreaza design-ul elegant, imbinat cu puterea de procesare oferita de cele mai noi procesoare Intel Core pentru utilizarea zilnica. Modelul de 17" impresioneaza prin ecranul Full HD de 17", procesorul Intel Core i7 Quad Core care ii confera un plus de performanta. Modelele de 14" si 15" beneficiaza de tastatura iluminata, cele mai noi procesoare Intel Core si unitati de procesare grafica AMD Radeon care le recomanda ca modele perfecte pentru studenti si pasionatii multimedia.

Seria S se adreseaza utilizatorilor business si profesional, imbinand perfect sporul de performanta cu designul elegant la care s-au folosit materiale premium, precum magneziul, aluminiul si fibra de carbon. Modelele seriei S sunt cele de 13,3" si 15,5", disponibile cu ecran Full HD si cele mai noi procesoare Intel Core.

Noua gama de laptop-uri VAIO va fi disponibila in Romania incepand cu data de 26 octombrie 2012.

 

Prev
1/2 Next »

Cele mai citite