Eizo au dezvaluit un nou monitor dedicat gamerilor in cadrul evenimentului Dreamhack 2012

In cursul zilei de sambata, in cadrul evenimentului Dreamhack Bucharest 2012, cei de la Eizo ne-au dezvaluit noul lor monitor dedicat gamerilor, echipat cu trasaturi „inteligente" menite sa ofere jucatorilor un avantaj competitiv.

 

Eizo Fs2333



Cea mai importanta trasatura a monitorului de 23 de inch Foris-FS2333, este o noua tehnologie de mapare numita Smart Insight care este capabila sa detecteze zonele mai intunecate si apoi sa le lumineze doar pe acestea, astfel facand anumite detalii mai vizibile. Aceasta proprietate are mai multe optiuni, atat pentru jocuri de strategie cat si pentru shootere.

 

Eizo Image

Evidentierea trasaturii Smart Insight



Ce-a de-a doua tehnologie, Smart Resolution va face imaginea mai clara fara sa sporeasca zgomotul vizual, iar Smart Detection este capabil sa accentueze o imagine exact acolo unde este nevoie.

Din punctul de vedere al hardware-ului, monitorul LED suporta rezolutia de 1920x1080p, si este echipat cu doua sloturi HDMI, porturi DVI-D si D-Sub, plus o telecomanda pentru administrarea cu usurinta a monitorului. Gaming-ul este cu siguranta cea mai importanta trasatura a monitorului, desi acesta contine cateva preseturi pentru filme, citit, sau pentru fotografii. Desi monitorul inca nu a aparut pe piata romaneasca ne putem astepta la un pret intre 1200-1400 de lei.

 

Cele mai citite