Apple lanseaza MacBook Pro, iMac, iPad Mini

De cateva minute a inceput o transmisie live sustinuta de Apple. Tim Cook a inceput prin a prezenta realizarile de pana acum. In primul rand iPhone 5 a intrecut asteptarile si a vandut 5 milioane de telefoane in prima saptamana.

Pe langa iPhone, iPod Touch si iPod Nano au fost cumparate de 3 milioane de utilizatori.  Dupa numai o luna de la lansare, 200 miloane de utilizatori au trecut la iOS 6.

Aplicatiile Apple se folosec intens, incluzand iMessage - 300 miliarde mesaje trimise pana acum, jocurile - peste 160 milioane jucatori inscrisi, etc.

Iata ca vine si momentul lansarilor.

  apple logo

Incepem cu nou MacBook Pro 13 inch. Este cel mai usor MacBook Pro. La conexiuni trecem in revista Magasafe 2, Thunderbolt, USB, SD Card, HDMI, USB 3.0. Noul laptop are ecran Retina de 13,3", cu rezolutie 2560x 1600.

Ecranul este IPS si are 300 nits luminozitate.

Tastatura acopera o configuratie de top.

MacBook-Pro-tastatura

MacBook-Pro-arhitectura  

Echipamentele sunt disponibile chiar din acest moment, la preturile urmatoare:

MacBook-Pro-preturi

Sa trecem la Mac mini.

Mac-mini

 Disponiibilitatea este imediat, la pretul...

Mac-mini-pret

 

Iata si noul iMac.

iMac

Va fi disponibil cu diagonale de 21 si 27 inch. Beneficiaza de camera web HD si 2 microfoane, precum si de boxe stereo.

Configuratiile vor cuprinde Intel Core Ivy Bridge i5 si i7, 32GB RAM, pan ala 768GB SSD, plus stocare Flash. La capitolul conectivitate:

iMac-porturi

iMac vine cu tastatura si mouse wireless. 

Si trecem la a 4-a generatie iPad, bazata pe un cip A6X si pe un nou ecran IPS, ami performant decat actualul Retina. Bateria este aceeasi, dar se adauga LTE si o camera mai buna. Chiar si pretul este acelasi.

Dar iata si iPad Mini!!!

  iPad-mini

Are 7.2mm grosime, un procesor dual-core A5 si este cu 53% mai usor ca iPad. Se gaseste in alb si negru. Diagonala este de 7.9 inch, iar rezolutia este 1024x768. 

Peste 275.000 aplicatii vor functiona perfect pe noul iPad mini. Are o camera iSight de 5MP si wireless LTE si 802.11a/b/g/n. Beneficiaza de Facetime 2.0.

Bateria are o autonomie de 10 ore.

Apple ofera Smart Cover pentru iPad mini.

Configuratiile incep de la 16GB, la pretul de 329$.

iPad-preturi  

 Il veti gasi incepand cu 2 noiembrie.

 

Cele mai citite