Konica Minolta lanseaza noile echipamente bizhub C224, C284, C364

Konica Minolta lanseaza noile echipamente bizhub C224, C284, C364, succesoare ale multifunctionalelor premiante de la Konica Minolta – bizhub C220, C280, C360, ce au un grad de utilizare imbunatatit fata de predecesoarele lor. Fiecare dispozitiv ofera functii precum cele de printare, scanare, copiere si transmitere fax, si include, de asemenea, un panou multitouch care permite o utilizare mult mai facila, cu o tehnologie asemanatoare smartphone-urilor si tabletelor PC.

Noile bizhub C224, C284 si C364 sunt succesoare ale celor mai vandute echipamente, premiate de Buyers Laboratory (BLI) in 2009, bizhub C220, C280 si C360. Impreuna, aceste trei noi multifunctionale periferice (MFP-uri) indeplinesc cerintele pentru o mare varietate de sarcini si vizeaza intreprinderile mici si mijlocii, precum si grupurile de lucru din cadrul marilor intreprinderi. Panoul de comanda structurat intr-un mod placut ca design imbunatateste gradul de utilizare generala a echipamentelor bizhub C224, C284, C364.

Lars Moderow, Group Manager, Product Management Group Output Devices: "Nu a fost deloc un lucru usor sa producem o serie care sa intreaca performantele echipamentelor bizhub C220, C280 si C360. Aceste trei dispozitive au fost cele mai de succes multifunctionale color din portofoliul Konica Minolta. Cu noul nivel general de utilizare, oferit ca raspuns cerintelor clientilor nostri, precum si cu cele mai recente tehnologii, suntem siguri ca putem convinge piata sa aleaga modelele succesoare lansate anul acesta."

Operatiunile de copiere, printare, scanare si transmitere fax pot fi accesate in acelasi mod prin panoul multitouch de 9 inci, care functioneaza la fel de simplu ca in cazul smartphone-urilor si tabletelor PC. Toate cele trei multifunctionale detin o interfata grafica identica pentru panoul imprimantei si driverul PC – bazata pe conceptul "cunosti o operatiune, le poti efectua pe toate". Acest concept a fost aplicat si asupra altor multifunctionale Konica Minolta, cum ar fi bizhub C654 si bizhub C754. Individualizarea optionala a panoului multifunctionalei si a meniului MyTab fac ca aceste sisteme sa aiba o flexibilitate ridicata.

Noile echipamente bizhub sunt dotate cu alimentator automat de documente ce poate fi si reversibil (RADF), acest dispozitiv fiind foarte util pentru sarcinile zilnice de intensitate ridicata precum scanarea si copierea documentelor, sau folosirea functiei Dualscan ADF, functie ce poate scana ambele fete ale unui document intr-o singura operatie. Dualscan ADF este alegerea perfecta pentru sarcini care necesita o performanta de scanare ridicata, precum si arhivarea electronica a documentelor. Viteza de scanare poate ajunge pana la 80 de pagini pe minut cu RADF si la 160 ppm folosind functia Dualscan ADF. Pentru copiere si imprimare, vitezele individuale pe echipamente ating 22 ppm (pentru bizhub C224), 28 ppm (bizhub C284), respectiv 36 ppm (bizhub C364), pentru aceste valori luandu-se in calcul numarul integral de pagini color sau alb-negru pe minut.

Intreaga serie se caracterizeaza prin tehnologia verde de care dispune, avand un consum redus de energie si un impact minim asupra mediului inconjurator. Capabile sa scaneze fara a necesita incalzirea motorului, bizhub C224, C284 si C364 economisesc astfel timp si bani. Noua generatie de tonere polimerizate Simitri HD de la Konica Minolta are capacitatea de a reduce temperatura in cuptor, pe langa aceasta imbunatateste capacitatea de imprimare si reduce consumul de energie. Noile caracteristici cum ar fi cronometrul eco-dinamic, care analizeaza conditiile de functionare si regleaza automat modul de pauza si de pregatire a imprimantei, contribuie in special la performanta ecologica si economica a dispozitivelor nou lansate.

 

Konica-Minolta-logo

 

Cele mai citite