Noul monitor AOC m2752Pqu este dotat cu un panou AMVA

AOC lanseaza un nou monitor XXL, cu functii ergonomice, din gama sa profesionala. Panoul AMVA, care ofera o calitate exceptionala a imaginii, consta intr-un ecran cu diagonala de 68,6 cm (27"), iluminare de fundal cu LED-uri, precum si multe alte caracteristici, datorita carora acest remarcabil monitor LCD devine un articol indispensabil, in special pentru utilizatorii exigenti. Cu modelul m2752Pqu, AOC prezinta un produs premium in domeniul monitoarelor profesionale.

Modelul m2752Pqu este dotat cu un panou AMVA, o tehnologie de afisare care exceleaza prin contrast puternic, o stabilitate extraordinara a culorilor si unghiuri de vizibilitate de pana la 178 grade (vertical si orizontal). Acest tip de panou este adecvat in special pentru aplicatii cu grafica complexa, oferind totodata posibilitatea de vizionare simultana de catre mai multe persoane a unei imagini clare, fara variatii cromatice. Chiar si secventele dinamice din jocuri sau din materiale video sunt redate fara distorsiuni sau neclaritati, astfel ca monitorul este adecvat si pentru aplicatii multimedia.

AOC-m2752Pqu

Datorita functiilor de reglare a inaltimii de pana la 110 mm, de inclinare si de pivotare, modelul m2752Pqu ofera conditiile ideale pentru gasirea pozitiei optime de lucru la birou. Functia de pivotare permite rotirea monitorului din pozitie orizontala in pozitie verticala in cateva secunde, simplificand citirea si gestionarea documentelor mari, precum si editarea imaginilor. Reglarea flexibila a inaltimii faciliteaza gasirea unei pozitii confortabile a spatelui cu unghi optim de vizibilitate, in timp ce functia de pivotare este foarte benefica pentru prezentarile spontane la birou.

AOC-m2752Pqu-lateral

Datorita ecranului mare de 68,6 cm (27″), rezolutiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli si unui format al ecranului de 16:9, modelul m2752Pqu este perfect pentru diferite aplicatii multimedia si aplicatii utilizate in scopuri profesionale. Contrastul standard de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1), luminozitatea de 300 cd/m² si timpul scurt de raspuns asigura redarea extrem de clara si luminoasa a imaginilor.

Gata cu problemele de conectare: modelul m2752Pqu este dotat cu conectori VGA, DVI-D si HDMI, precum si cu un Display Port, prin urmare sunt incluse toate variantele obisnuite de semnal de intrare. Astfel, pot fi conectate simultan mai multe surse de semnal, o caracteristica avantajoasa pentru redare multimedia. Hubul USB integrat cu patru porturi permite conectarea unui numar mare de dispozitive USB, precum hard discuri, camere digitale sau suporturi de stocare ce pot fi conectate simultan. Pentru a reduce aglomeratia de cabluri de pe birou, AOC a echipat modelul m2752Pqu cu difuzoare integrate.

AOC-m2752Pqu-interfete

In ciuda marimii sale si a performantelor ridicate, modelul m2752Pqu consuma numai 50 de wati in mod standard. Tehnologia moderna de iulminare der fundal cu LED-uri, o tehnologie mult mai economica decat cea a sursei de lumina conventionala CCFL, permite performante mari cu un consum mic de energie. Datorita acestei caracteristici, modelul indeplineste cerintele diferitelor standarde internationale privind specificatiile pentru reducerea consumului de energie, precum TCO 5.0 si EPEAT Silver. La fel ca toate celelalte afisaje AOC dotate cu tehnologie de iluminare de fundal cu LED-uri, si acest model este produs complet fara mercur.

Designul elegant si rafinat al monitorului m2752Pqu innobileaza orice spatiu de lucru: functionalitatea si ergonomia monitorului sunt puse in evidenta de un aspect elegant de culoare neagra.

Monitorul este livrat cu o garantie de trei ani a liderului de piata AOC, incluzand un serviciu de ridicare si returnare de la/la locatia utilizatorului.

AOC m2752Pqu este disponibil incepand din luna octombrie la un pret recomandat de 1414 RON.

Cele mai citite