Orange Romania aduce in magazinele sale Sony Xperia T, Sony Xperia J si HTC Desire X

Din 25 octombrie, Orange Romania aduce in magazinele sale noile smartphones Sony Xperia T si Sony Xperia J, iar noul HTC Desire X va fi disponibil din 26 octombrie.

Sony Xperia T este dotat cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich si cu un microprocesor Dual Core de 1,5 GHz. In plus, ecranul tactil de 4,55 inci cu rezolutie HD, inregistrarea video full HD, precum si camera de 13 MP vor oferi clientilor o experienta multimedia uluitoare.

Cu aplicatiile preinstalate, Contul meu Orange si TV de la Orange, clientii vor avea la indemana toate informatiile despre factura si o vor putea plati online sau vor putea urmari direct de pe telefon numeroase posturi de televiziune, radio, precum si emisiuni inregistrate. Sony Xperia T poate fi achizitionat la pretul de 169 euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Pantera 39 pe 2 ani.

Sony Xperia J are acelasi sistem de operare, Android Ice Cream Sandwich, un microprocesor de 1 GHz si ecran tactil de 4 inci. In plus, beneficiaza de o autonomie mai mare, fata de telefoanele din aceeasi categorie, datorita bateriei de 1700 mAh. Camera foto de 5MP si memoria interna de 4 GB, fac din acest telefon un accesoriu de incredere in calatorii pentru captarea imaginilor. Sony Xperia J poate fi achizitionat la pretul de 21 euro (TVA inclus), cu abonamentul Pantera 23 pe 2 ani.

De asemenea, din 26 octombrie, Orange va avea disponibil in magazinele sale telefonul HTC Desire X, ce poate fi achizitionat la preturi incepand cu 39 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 29. Acesta functioneaza pe baza sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich, este dotat cu un procesor Dual Core de 1 GHz si cu un ecran tactil de 4 inci, ce ofera o rezolutie de 480 X 800. In plus, datorita functiei Beats Audio, telefonul HTC Desire X ofera sunete de inalta calitate pentru melodii, jocuri si videoclipuri, asemanatoare celor din studiourile de inregistrari.

Toate cele trei telefoane sunt compatibile cu tehnologia HD Voice, ce ofera calitate si claritate inalta a sunetului si reduce zgomotul de fundal. Orange este singurul operator de telefonie mobila care ofera serviciul HD Voice in Romania.

 

Orange-logo

 

Cele mai citite