Noul router Linksys Smart Wi-Fi, cu tehnologie 802.11ac

ELKOTech Romania anunta lansarea de catre Cisco a celui mai rapid router Linksys Smart Wi-Fi. Routerul este primul cu tehnologie 802.11ac si vine insotit de un conector media universal, pentru conectarea wireless a diferitelor dispozitive, precum Smart TV, Blu-ray si console de jocuri la viteze mari. Tehnologia wireless de ultima generatie 802.11ac ofera performante deosebite cu viteze Wi-Fi de pana la 450+1300 Mbps.

„Proiectat pentru a face fata cresterii explozive a consumului de video si numarului tot mai mare de dispozitive personale cu functie Wi-Fi, noul router Linksys Smart Wi-Fi, cu tehnologie AC, asigura viteza mult sporita si simplitate, schimband totodata modul in care consumatorii interactioneaza cu propria aparatura electronica si cu continutul HD – oferindu-le posibilitatea de a-si gestiona dispozitivele de la distanta cu ajutorul aplicatiilor usor de folosit de pe dispozitivul mobil," a declarat Brett Wingo, Vicepresedinte si Director General, Cisco Home Networking.

Linksys-Smart-Wi-Fi-EA-5500

"Noul router Smart Wi-Fi a fost dezvoltat de Linksys ca urmare a cererii venite din partea utilizatorilor. Caracteristicile tehnice de ultima generatie si raportul optim calitate-pret recomanda acest produs", a declarat Adrian Stincaseanu, Product Manager, ELKOTech Romania.

Echipamentul ofera functii de control de la distanta de pe diverse dispozitive mobile, precum smartphone sau tablet PC, prin browser sau aplicatii dedicate. Tot ce trebuie consumatorii sa faca este sa creeze un cont optional Linksys Smart Wi-Fi in timpul configurarii produsului. Astfel, reteaua personala si dispozitivele conectate la aceasta pot fi accesate si controlate oricand si de oriunde si le permit utilizatorilor o varietate de experiente. De exemplu, parintii pot controla mai usor continutul urmarit de copiii lor pe internet cu ajutorul aplicatiilor Block the Bad Stuff si Netproofer, iar cei care calatoresc in interes de afaceri pot vedea ce se intampla acasa cu ajutorul aplicatiei Gemini IP Camera Viewer.

Linksys-Universal-Media-Connector

Noul router este disponibil in reteaua partenerilor ELKOTech incepand de la un pret recomandat de 949 de lei, iar conectorul media universal compatibil Linksys AC are un pret recomandat de 579 de lei.

Cele mai citite