Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Windows Phone 8 a fost lansat. Suporta integrarea cu Windows 8, Surface si Xbox.

Microsoft a lansat Windows Phone 8, cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru smartphone-uri. Windows Phone 8 ofera o noua experienta, total personalizabila si te conecteaza cu persoanele si activitatile care conteaza cel mai mult.

Odata cu noul sistem de operare, Microsoft a integrat si capabilitati noi, care sa contribuie la atingerea unui nou nivel de experienta personala. Odata cu Windows Phone 8, au aparut si primele smartphone-uri care ruleaza noul software. Nokia, HTC si Samsung au terminale noi, care vor fi disponibile din noiembrie.

Iata si noutatile aduse de Windows Phone 8 (WP8):

Live Tiles sunt inima si sufletul noului WP8 si nu exista pe alt smartphone. Utilizatorii pot aranja ecranul de start in cemod doresc, selectand contactele, pozele, aplicatiile, muzica sau jocurile favorite. Sunt disponibile 3 marimi de Live Tiles si 20 culori. Personalizati-va ecranul asa cum va doriti.

Windows-Phone-8

Live Apps aduce informatiile pe ecranul principal, precum stiri, promotii, etc. Cu WP8, Live Apps, ca Facebook, pot oferi informatii in timp real chiar si pe ecranul de blocare al smartphone-ului. Windows Phone Store are 120.000 ade aplicatii, iar cateva sute sunt adaugate zilnic. Multe vor fi disponibile din iarna, printre care Angry Birds Star Wars, Cut the Rope Experiments, LivingSocial, Temple Run, Urbansppon. Microsoft a anuntat si Pandora, serviciul radio online, care va veni pe WP8 la inceputul lui 2013, cu un an de muzica, gratuit.

Kid's Corner (Coltul Copiilor) este in exclusivitate pentru WP8 si ajuta parintii sa scape de grija eventualelor probleme cauzate de copii care folosesc telefonul parintilor si umbla pe unde nu trebuie. Copilul se poate juca Angry Birds, dar nu mai poate trimite SMS, mesaje pe Facebook sau goli cartea de redit cumparand jocuri. Va putea executa doar ce-i da voie parintele.

Rooms aduce in prim plan camerele private, incare va puteti intalni cu cine doriti. Acolo puteti partaja informatii, poze, calendarul, lista de cumparaturi, etc si nu pot intra decat cei invitati. Partea interesanta este ca Microsoft a aratat calendarul partajat intre WP8 si iOS, deci cu un iPhone.

Data Sense este o tehnologie care ajuta la economisirea cantitatii de date transferate de telefon. Mai precis, incepe prin compresarea datelor care tranziteaza conexiunea de date GSM, trece prin cautarea si folosirea hotspoturilor Wi-Fi gratuite si ajunge sa-ti ofere controlul asupra traficului de date, in caz ca aveti trafic limitat. Va fi un servicu integrat cu operatorul, deci nu va fi disponibil imediat peste tot.

Wallet si NFC sunt integrate in WP8. Wallet stocheaza informatiile personale despre cartile de credit, cardurile de membru, etc.

WP8 va ofera o experienta Skype de nivel premium. Aplicatia va veni in curand pe smartphone-uri si va fi integrata in asa fel incat veti putea efectua apeluri Skype la fel ca cele GSM. Telefonul va pune sa alegeti modalitatea de apel: GSM sau Skype.

 

Smartphone-uri disponibile

Nokia, Samsung si HTC au fost primele companii care au lansat telefoane cu noul Windows Phone 8.

Nokia are Lumia 920, primul telefon din lume al carei camere foto are Stabilizator Optic de Imagine. Urmeaza Lumia 822, 820 si 810. In plus, 920 si 820 beneficiaza de incarcare wireless.

Nokia-Lumia-920

 

HTC vine cu Windows Phone 8X, colorat in ton cu Live Tiles. Telefonul ofera inregistrarea video 1080p si tehnologia HTC ImageChip pe camera de 8MP. Camera frontala are unghiuri ultra-largi si pot cuprinde 4 persoane simultan, pentru a putea avea convorbiri cu toata familia in acelasi timp. HTC aduce si 8S, care, impreuna cu 8X beneficiaza de Beats Audio si amplificator integrat care se poate conecta la Xbox Music.

HTC-Windows-Phone-8X

 

Samsung ATIV S este noul smartphone al coreenilor, avand un ecran de 4.8 inch si o baterie extrem de generoasa. Invelit in aluminiu, telefonul este construit din materiale de top si este foarte subtire si usor. ATIV Odyssey va aparea in curand.

 

 

Windows Phone 8 a colabora perfect cu PC-urile Windows 8, echipamentele Microsoft Surface si consolele Xbox 360. Acum puteti edita un document pe Windows Phone 8 si apoi sa continuati pe PC-ul cu Windows 8. Totul este posibil cu noua generatie Windows 8.

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display