Intel lanseaza seria SSD 335

Noile unitati Intel SSD 335 folosesc cea mai eficienta si mai mica memorie flash NAND. Noile SSD-uri ofera utilizatorilor o performanta crescuta a PC-ului, accelerand productivitatea aplicatiilor, dar si a altor activitati de computing, precum Web surfing, vizionare de videoclipuri, video chat sau creare de continut.

Intel SSD 335 este un drive SATA 6Gb/s, care poate inlocui un hard disk traditional, care este mai lent, oferind un acces mai rapid la programe si fisiere. Noile modele vin cu o capacitate de 240GB si ofera viteze de 500/450 MB/s la citirea/scrierea secventiala.

Intel Solid-State Drive 335 sunt primele unitati care folosesc cea mai rapida memorie de tip flash NAND pe 20nm, dezvoltata de IM Flash Technologies (IMFT). Lansata anul trecut in aprilie si pusa in vanzare incepand cu luna decembrie 2011, memoria IMFT foloseste o noua structura pentru celule, diferita de cele conventionale de pana acum. Memoria NAND pe 20nm foloseste o structura planara a celulelor – prima din industrie – pentru a inlatura dificultatile pe care le au procesele tehnologice avansate, permitand o performanta crescuta comparativ cu generatiile anterioare, pe 25nm.

Intel-SSD-335

Intel SSD 335 ofera cea mai buna performanta, calitate si pret optim, avand o viteza la citire de 42,000 IOPS, respectiv 52,000 IOPS la scriere (I/O/s, folosind un pachet de 4KB). Disponibile in carcase de 2,5 inch si 9.5mm, noile SSD-uri reprezinta alegerea optima pentru cei care cauta sa schimbe HDD-ului traditional. Sunt deja disponibile pe piata si vin cu o garantie de 3 ani.

Pentru utilizatorii de SSD-uri mai este disponibil Intel SSD Toolbox cu Intel SSD Optimizer, un program gratuit care ofera utilizatorilor de Microsoft Windows un set puternic de instrumente de management, informare si diagnosticare. Disponibil in 11 limbi, Intel SSD Toolbox este compatibil cu Windows 8. Pentru a face mai simplu procesul de instalare, toti utilizatorii de Intel SSD pot descarca gratuit Intel Data Migration Software pentru a copia continutul de pe un SSD folosit anterior sau HDD pe orice SSD Intel.

Cele mai citite