BenQ MS517, primul proiector 3D, pentru buget redus

BenQ lanseaza in Romania proiectorul MS517, primul proiector de buget care suporta imagini 3D din orice sursa de semnal. Realizat pentru maximizarea distractiei tale audiovizuale, modelul MS517 reda imagini proiectate la o calitate foarte buna, datorita contrastului nativ de 13.000:1, a luminozitatii de 2800 ANSI Lumeni si a compatibilitatii HDTV de 480i-1080p. MS517 ofera o experienta Blu-ray 3D nelimitata, datorita standardului de conexiune HDMI 1.4a si tehnologiei BrilliantColor. Modelul suporta o varietate de formate 3D: field-sequentials, frame-packing, top-and-bottom si side-by-side.

Noul proiector BenQ incorporeaza tehnologia SmartEco care asigura un consum de energie redus cu pana la 70% si o durata de functionare a lampii de 6.500 ore. Modul SmartEco pentru a maximiza economia de energie ajusteaza automat puterea lampii in functie de continutul imaginii proiectate, oferind in acelasi timp cel mai bun contrast si luminozitate folosind minimul de energie necesara, fara compromis la calitatea proiectiei. In modul Eco Blank, utilizatorii pot „inchide" imaginea atunci cand pentru scurt timp proiectorul nu este folosit, pentru a reduce la doar 30% consumul de energie.

Cu un design elegant, de culoare negru-lucios, MS517 are in dotare un sistem performant de racire rapida pentru minimizarea riscului de incalzire dar si pentru reducerea la minim a zgomotului produs in timpul functionarii.

Benq-MS517

Functiile Auto Power Off, Signal Power On si Direct Power On permit proiectorului MS517 sa se inchida atunci cand nu detecteaza un semnal dupa o perioada de timp prestabilita, sa porneasca la detectarea unui semnal si, respectiv, sa porneasca odata cu conectarea la energie. In cazul in care proiectorul este inchis accidental, functia Instant Restart ofera utilizatorilor o perioada de 90 de secunde pentru a-l reporni rapid. In plus, modul Standby mentine consumul de energie la minim cu o putere de doar 0.5W.

BenQ MS517 proiecteaza imagini cu o diagonala de pana la 7,62 metri, fiind adecvat pentru incaperi cu audiente de pana la 30-40 persoane. Este echipat cu un difuzor incorporat cu o putere de 2W, ofera posibilitati multiple de conectare si detecteaza automat sursa de semnal 3D. Interfata HDMI permite realizarea cu usurinta a conectivitatii audio si video. Modelul are o greutate de 2.3Kg si are meniu in limba romana.

Noul proiector BenQ MS517 va fi disponibil pe piata din Romania de la inceputul lunii noiembrie, prin partenerii oficiali BenQ din Romania, la un pret de raft recomandat de 1.899 lei. Primul lot livrat in Romania al noului model MS517 va fi oferit intr-un pachet special impreuna cu o pereche de ochelari activi BenQ 3D cadou, in valoare de 439 lei.

Cele mai citite