Iti dau reducere 1% la PC Garage

Camera IP D-Link DCS-6010L Wireless N Fisheye

D-Link extinde gama de produse pentru Cloud si lanseaza camera mydlink, cu lentile fisheye. Camera IP DCS-6010L Wireless N Fisheye permite acoperirea unui camp vizual de 360 grade. Montata pe un perete, aceasta camera plata, cu design special, poate urmari la 180 grade. Senzorul de doi megapixeli (1600 x 1200) face astfel posibila supravegherea spatiilor largi, cu o singura camera.

Fisheye vede mai mult – acum nu mai exista puncte care sa nu poata fi vizualizate in intreaga zona de supraveghere. In mod normal, distanta focala extrem de redusa in comparatie cu dimensiunea formatului imaginii, poate genera o imagine distorsionata pentru persoana care urmareste. Nu si in cazul camerei D-Link DCS-6010L pentru Cloud, deoarece aceasta compenseaza cu un mod de corectie care produce imagini liniare, fiind mai usor si mai confortabil pentru a vizualiza imaginile pe o perioada mai lunga de timp.

Camera DCS-6010L vine echipata cu toate caracteristicile pe care vi le-ati dori pentru utilizarea in locuinta dumneavoastra sau pentru mediile din birourile mai mici, inclusiv cu un microfon si boxe pentru comunicare bidirectionala. Aceasta asigura faptul ca intrarile in zonele de intrare pot fi securizate prin posibilitatea comunicarii cu un post central inainte de a se permite accesul persoanelor in incinta. Conexiunile de retea se realizeaza cu standardul wireless 802.11n sau cu ajutorul unui port Ethernet 10/100.

In cazul in care este necesara functionarea independenta a camerei, fluxurile de date video pot fi stocate pe un card MicroSD / SDHC. De asemenea, este posibila inregistrarea pe un server NAS compatibil multumita clientului integrat Samba.

Camera DCS-6010L reda imagini in H.264 si MPEG-4 cu compresie Motion JPEG, si transmite audio folosind G.711 si G.726. Dimensiunea imaginii, rata de redare si calitatea pot fi reglate astfel incat calitatea imaginii sa corespunda cu aplicatia dorita. Este posibila setarea frame-urilor de pana la 15 fps, cu setarea tuturor parametrilor prin utilizarea unui browser sau a software-ului inclus D-ViewCam, care poate fi rulat din Windows sau prin intermediul unei aplicatii mydlink pe dispozitive cu iOS si Android. D-ViewCam poate administra simultan pana la 32 camere, poate surprinde cadre si declansa alarme prin email sau prin incarcare pe un FTP atunci cand se detecteaza miscare in zonele predefinite. Cu functiunea "Privacy Mask" si D-ViewCam, utilizatorii au posibilitatea sa protejeze anumite spatii, atat pentru protectia datelor dar si pentru motive de securitate. Aplicatiile mydlink pentru dispozitive cu iOS si Android pot fi utilizate pentru a monitoriza si configura camera de supraveghere. Desigur, accesul la DCS-6010L este posibil prin intermediul oricarui browser. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile pot supraveghea permanent locuintele personale sau birourile, de oriunde s-ar afla.

Camera de supraveghere Wireless N 360° Fisheye DCS-6010L va fi disponibila in Romania incepand cu luna noiembrie 2012 si va putea fi comandata la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers.

 

D-Link-DCS-6010L

 

D-Link DCS-6010L – Caracteristici principale

 Camera de supraveghere tip Fisheye cu vizualizare la 180-grade si 360-grade

 Design elegant, premiat la nivel international (reddot Design Award)

 Multiple moduri de vizualizare

 Nu exista distorsiuni ale imaginilor

 Senzor progresiv CMOS 1/3.2" 2 megapixel

 Conectivitate wireless 802.11n

 Rezolutie de pana la 1600 x 1200

 MicroSD/SHDC card slot

 H.264, MPEG4 si MJPEG compression

 Suport bidirectional audio cu microfon si speaker

 Acces 24/7 la camera, via iPhone, iPad, dispositive cu Android sau laptop

 

Cele mai citite

Error: No articles to display