ASRock Z77 Extreme6 TB4 aduce 2 porturi Thunderbolt pe PC

ASRock anunta noua placa de baza Z77 Extreme6/TB4, echipata cu doua porturi Thunderbolt, ce suporta noua tehnologie revolutionara, de transfer de date. Folosind conectorul Thunderbolt, utilizatorii se pot astepta la rate de transfer de pana la 10 Gbps per port, fiind bidirectionale. Partea cea mai buna este ca mai multe dispozitive pot fi conectate la un singur port.

Cu functia Daisy Chain, fiecare port Thunderbolt poate suporta in mod simultan pana la 6 componente. Asadar cele doua porturi Thunderbolt integrate in ASRock Z77 Extreme6/TB4 suporta un total de 12 dispozitive! Conectorul este extrem de rapid, usor de utilizat, flexibil si cu un potential imens. Este viitorul transferului de date de mare viteza.

ASRock-Z77-Extreme6-TB4

In afara de tehnologia Thunderbolt, Z77 Extreme6/TB4 dispune de aceleasi specificatii ca si celelalte placi de baza ASRock: Premium Gold Caps, Digi Power si sistemul de faze 8 + 4, pentru a oferi o alimentare stabila. Cele patru sloturi DDR3 pot suporta memorii tactate la frecvente de peste 2800 MHz, in overclocking. Exista suport pentru NVIDIA Quad SLI si AMD Quad CrossFireX, pentru cei ce vor imagini de inalta calitate, dar si pentru tehnologia Lucid Virtu MVP, ce imbunatateste sistemul video. Cat despre viitorii utilizatori Windows 8, ASRock ofera tehnologia exclusiva Fast Boot, care permite utilizatorului accesul, la noul sistem de operare, in doar 1.5 secunde. Datorita timpului scurt de pornire, ASRock a dezvoltat functia Restart to UEFI pentru accesarea automata a interfetei UEFI.

Tehnologia Thunderbolt este indiscutabil marea lansare a finelui acestui an. Luand in considerare faptul ca din ce in ce mai multe placi de baza ofera suport pentru Thunderbolt, ASRock este singurul producator ce ofera porturi duale Thunderbolt si depaseste alti producatori in ceea ce priveste caracteristicile si componentele hardware.

Cele mai citite