WikiPad este amanat pe o perioada nedeterminata

Prima tableta cu un gamepad atasabil, Wikipad-ul, trebuia sa vada lumina zilei pe 31 Octombrie, dar am suntem deja pe data de 5 Noiembrie si nu am vazut sau auzit nimic despre tableta. Astazi, producatorul a confirmat ca lansarea produsului a fost amanat pe o perioada nedefinita datorita unor modificari ne-prevazuta in ultima secunda.

“A existat o oportunitate in ultima secunda sa imbunatatim Wikipad-ul impreuna cu un o mica schimbare necesara sa ne asiguram ca primii nostri clienti vor fi multumiti cu WikiPad-ul” a declarat compania.

WikiPad-ul este o tableta grafica bazata pe Android si va suporta download-ul jocurilor prin Playstation Mobile, Nvidia Tegra Zone, Google Play si alte platforme care nu au fost inca detaliate. Device-ul are un touchscreen IPS de 10.1 inch si este alimentata de un procesor Nvidia Tegra 3.

Totusi, cel mai important aspect al tabletei este faptul ca se lauda cu suport pentru cloud Gaming din partea companiei Gaikai, care a fost cumparata de Sony pentru 380 de milioane de dolari. Astfel, jucatorii vor putea sa faca stream-uri la titluri masive precum Mass Effect 3, Battlefield 3 sau Saints Row: The Third la maxim.

 

WikiPad

 

 

Cele mai citite