Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bethesda au anuntat ultimul DLC pentru Skyrim, Dragonborn

  • Published in Stiri RPG

Bethesda inca nu au terminat cu Skyrim, nici pe departe. Dupa Dawnguard si Hearthfire, un nou DLC s-a ivit la orizont, si acesta pare a fi cel mai impresionant de pana acum. Anuntul oficial a fost facut in cursul zilei de ieri, iar astazi avem si un trailer oficial care releva enorm de multe informatii despre posibilitatile noului expansion.

Am zis expansion, fiindca jocul va deschide o intreaga zona, cel mai probabil Solhsteim (care a fost subiectului unui alt expansion masiv in Morrowind), unde vom da peste o multime de creaturi, unele noi, altele desprinse dintr-o alta epoca a seriei Elder Scrolls.

Pentru moment avem un trailer, o imagine si promisiunile Bethesda. Inca nu stim exact cand va fi lansat, dar un lucru important de mentionat este ca exclusivitatea Microsoft s-a dus ceea ce inseamna ca nu vom mai astepta inca o luna dupa ce DLC-ul a fost lansat pe Xbox pentru a putea calatori catre Solhsteim.

Mai jos aveti trailerul oficial, gratie Bethesda.

 

 

Skyrim Dragonborn

Cele mai citite

Error: No articles to display