Acer CloudMobile S500 si Samsung Galaxy S III Mini in oferta Orange

Orange Romania ofera in exclusivitate clientilor sai smartphone-ul Acer CloudMobile™ S500, incepand de astazi. Modelul Acer CloudMobile™ S500 este compatibil cu serviciul HD Voice, disponibil doar la Orange si care ofera claritate inalta a sunetului si reduce zgomotul de fundal. De asemenea, Acer CloudMobile™ S500 le permite utilizatorilor sa se conecteze la reteaua de date mobile H+, prin care pot descarca fisiere la viteze de pana la 43,2 Mbps, de doua ori mai rapid decat prin 3G+.

Premiat la numeroase concursuri de design, Acer CloudMobile™ S500 are un design modern si placut. Datorita camerei de 8 MP cu senzor foto ultrarapid, fotografiile realizate cu un acest telefon au o calitate exceptionala. Acer CloudMobile™ S500 poate fi achizitionat la pretul de 1 euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Pantera 23, pe 2 ani.

De asemenea, din 8 noiembrie, clientii vor putea achizitiona, din magazinele Orange, noul Samsung GALAXY S III mini. GALAXY S III mini ofera performanta recunoscuta a modelului GALAXY S III, intr-un corp compact, cu un ecran de 4 inci, la un pret de numai 99 de euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament Pantera 29, pe 2 ani. Telefonul este usor de utilizat, datorita designului ergonomic, iar ecranul SuperAMOLED de 4 inci permite vizionarea de continut multimedia in culori vii si clare. Totodata, GALAXY S III mini foloseste Android 4.1 (Jelly Bean), cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google.

 

Orange-logo

 

Cele mai citite