AOC d2757Ph - un nou tip de tehnologie 3D

Tehnologie 3D FPR, diagonala ecranului de 68,6 cm/27″ si un design extrem de subtire: modelul d2757Ph este alegerea ideala pentru cei care doresc un monitor atractiv, perfect pentru jocuri si filme 3D. Continuturile 2D pot fi convertite cu usurinta in imagini 3D. Calitatea incredibila a imaginii este completata de un panou 3D de calitate superioara si un raport de contrast static de 1000:1.

Inovatoarea tehnologie 3D FPR (Film-type Patterned Retarder) asigura redarea fara fluctuatii a imaginilor video si afisarea unor imagini stralucitoare, oferind o noua generatie de tehnologie 3D. Spre deosebire de tehnologia cu obturator, nu este nevoie de ochelari cu obturator pentru generarea efectului 3D, acesta fiind obtinut doar prin intermediul tehnologiei integrate in monitor. Prin urmare, tehnologia 3D FPR necesita doar ochelari polarizati, fara baterii, care sunt foarte usori si comozi. In plus, ochelarii polarizati costa mult mai putin decat ochelarii cu obturator, care necesita baterii. Ochelarii 3D si clamele pentru prinderea peste ochelarii de vedere sunt incluse in ambalajul monitorului d2757Ph.

AOC-d2757Ph

IPS („in-plane switching" – comutare in plan) este o tehnologie LCD avansata, care permite unghiuri foarte mari de vizibilitate, contrast puternic si stabilitate incredibila a culorilor. Modelul d2757Ph reda imagini clare, fara variatii cromatice, cu unghiuri de vizibilitate de pana la 178° (orizontal /vertical), oferind posibilitatea vizionarii imaginilor de o calitate extraordinara din diferite unghiuri si de catre mai multi utilizatori, pe un ecran mare de 68,6 cm (27"). Dispunand de un contrast static de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1), un timp de raspuns extrem de scurt de numai 5 ms si o intensitate luminoasa de 250 cd/m2, modelul cu LED-uri ofera o performanta extraordinara nu doar pentru utilizatorii de aplicatii grafice in scopuri profesionale, ci si pentru utilizatorii pretentiosi in scopuri personale. Si toate acestea la un pret foarte competitiv.

Programul software integrat poate fi activat prin intermediul unei taste rapide de pe cadru si converteste diferite imagini 2D in imagini 3D. Fotografiile vechi, filmele de amatori sau filmele clasice pot fi vizionate intr-o perspectiva complet noua.

Avand un design elegant cu cadru negru subtire de 5,8 mm si o banda frontala din metal mat, monitorul d2757Ph este un adevarat punct de atractie. Datorita cadrului extrem de subtire, se pot amplasa cu usurinta doua sau chiar trei monitoare unul langa celalalt, cu tranzitii aproape perfecte. In plus, modelul d2757Ph este echipat cu un suport detasabil, care permite transformarea imediata a ecranului intr-un monitor pentru prezentari de mari dimensiuni sau intr-o rama uriasa pentru afisarea fotografiilor digitale. De asemenea, poate fi utilizat ca monitor secundar pentru notebook.

AOC-d2757Ph-spate

La fel ca toate celelalte monitoare AOC dotate cu iluminare de fundal cu LED-uri, si modelul d2757Ph este produs complet fara mercur. Modelul indeplineste cerintele stricte ale standardelor TCO 5.0, EPA 5.0 si EPEAT Silver, care definesc nivelul de consum de energie, utilizarea substantelor periculoase si capacitatea de reciclare.

Perioada de garantie este de 3 ani si include service cu ridicare si returnare de la/la locatia utilizatorului. 

Modelul d2757Ph a fost lansat pe piata in noiembrie 2012. Pretul recomandat este de 1506 RON.

Cele mai citite