Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Valve lucreaza la un nou engine Source

Conform unui nou clip, Valve lucreaza de ceva timp la o noua iterare a unui engine-ului Source, care confirma referintele "Source 2 Engine" descoperite in aplicatia Source Filmmaker mai devreme in anul acesta.

Comunitatea de Gaming de pe 4chan.org, care il cam venereaza pe Gabe Newell, au vizitat saptamana trecuta sediul Valve pentru a ii ura "La Multi Ani" lui Gabe. In timpul unei conversatii, care eventual a ajuns pe youtube, Newell este intrebat de productia unui engine Source 2.

Raspunsul sau? "Am lucrat la un nou engine grafic de ceva timp". "Doar ca am asteptat pentru un joc ca sa il anuntam." Cand a fost intrebat daca aest nou engine sau o reconstruire al originalului, Newell a raspuns "Da" pentru prima optiune.

 

Source 2

Cele mai citite

Error: No articles to display